01/01/0001

  Zeven wonderen

  Het was een levendige start in Brazilië voor Triumph. Het bedrijf opende, sinds de oprichting in São Paulo in november, dealerbedrijven in zeven steden. Deze bedrijven worden bediend door de assemblagefabriek in Manaus, waar sinds de opening in oktober al meer dan 1.000 motorfietsen zijn gebouwd.

  In recente maanden werden, omkleed met vele festiviteiten de introductie gevierd van twee van Triumphs opwindendste modellen voor de Braziliaanse markt – de Street Triple en de Daytona 675R – en de komst van het merk naar de tweede stad van het land, Rio de Janeiro.

  “De respons op de nieuwste motorfietsen in ons programma is erg positief,” zegt Marcelo Silva, algemeen regiomanager. “Beide modellen zijn voor ons erg belangrijk, omdat zij staan voor twee van de kernwaarden van Triumph als merk. De Street Triple is ontwikkeld als directe concurrent van de Japanse merken in het zwaardere segment van de uitgeklede roadsters, terwijl de Daytona 675 een icoon is en synoniem is aan het fantastische rijgedrag en de grote balans, die in alle Triumph-motorfietsen de topprioriteit hebben.”

  De foto's tonen de persintroductie van de Daytona, een selectie van openingen van dealerbedrijven en het Triumph-personeel van de assemblagefabriek in Manaus.

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer