01-01-0001

  Zeven wonderen

  Het was een levendige start in Brazilië voor Triumph. Het bedrijf opende, sinds de oprichting in São Paulo in november, dealerbedrijven in zeven steden. Deze bedrijven worden bediend door de assemblagefabriek in Manaus, waar sinds de opening in oktober al meer dan 1.000 motorfietsen zijn gebouwd.

  In recente maanden werden, omkleed met vele festiviteiten de introductie gevierd van twee van Triumphs opwindendste modellen voor de Braziliaanse markt – de Street Triple en de Daytona 675R – en de komst van het merk naar de tweede stad van het land, Rio de Janeiro.

  “De respons op de nieuwste motorfietsen in ons programma is erg positief,” zegt Marcelo Silva, algemeen regiomanager. “Beide modellen zijn voor ons erg belangrijk, omdat zij staan voor twee van de kernwaarden van Triumph als merk. De Street Triple is ontwikkeld als directe concurrent van de Japanse merken in het zwaardere segment van de uitgeklede roadsters, terwijl de Daytona 675 een icoon is en synoniem is aan het fantastische rijgedrag en de grote balans, die in alle Triumph-motorfietsen de topprioriteit hebben.”

  De foto's tonen de persintroductie van de Daytona, een selectie van openingen van dealerbedrijven en het Triumph-personeel van de assemblagefabriek in Manaus.

  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer