09-06-2014

  Beckham’s Braziliaanse Bonneville

  Met een deel Bonneville, een deel Scrambler, een mespuntje Dirttracker en een flinke schep nieuwigheden, voegt deze agressieve Black Jungle Special een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal van een van de meest veelzijdige motoren ooit.  

  Speciaal aangepast voor een avontuur door de jungle van de Amazone en het chaotische wegennet van Rio's binnenstad is deze Bonneville, die zal schitteren in een BBC documentaire met David Beckham in het zadel, meer dan geschikt voor deze zware taak. Het Scrambler-achtige uiterlijk, de vette noppenbanden, de Arrow performance uitlaat en het weglaten van de spatborden maken deze op een Bonneville T100 gebaseerde machine werkelijk uniek. Het custom zadel samen met de het brede stuur van de Bonneville zorgen voor een relaxte zitpositie die van pas zal komen tijdens het raggen over de afgelegen paden dwars door de jungle. Het complete rijwielgedeelte is aangepast om het ruige terrein aan te kunnen, daarbij is de motor handzaam genoeg voor een onvermijdelijk tochtje in een kano. 

  Het resultaat? Een motor die er minstens zo cool en uniek uit ziet als zijn berijder! 

  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer