01-12-2014

  Winnaar Triumph Factory Custom Build-Off bekend

  In het begin van het jaar zijn we een wedstrijd gestart onder de werknemers van Triumph. De uitdaging was het ontwerpen en bouwen van de mooiste Bonneville custom ooit. Uiteindelijk zijn er 2 teams samengesteld - op het spel stond eeuwige roem en erkenning van collega's. 

  Nadat er weken lang gestemd kon worden heeft TFC1 aka the Bobber de winst op zijn naam weten te zetten, gefeliciteerd Team Bobber!

  Lees hier meer over het project en de motoren.   Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer
  Triumph-Motorcycles