01-10-2014

  Distinguished Gentleman's Ride was overweldigend

  Afgelopen zondag was het dan zo ver de uiterst goed geklede heren en dames zwaaiden hun been over het zadel van hun caféracer om aandacht te vragen voor prostaatkanker. Dat het fenomeen van de Distinguished Gentlemans Ride populair was is uit de vorige editie wel gebleken. Maar dat het dit keer zo'n gevolg zou krijgen is ongekend!

  Het doel was natuurlijk om op ludieke wijze aandacht te vragen voor prostaatkanker en geld op te halen voor onderzoek. Toen de samenwerking werd bezegeld tussen Triumph en de Distinguished Gentlemans Ride sprak Mark Hawwa voorzichtig de hoop uit dit jaar meer dan 1 miljoen Australische dollars op te halen. Ruim voordat de ritten plaatsvonden was dit bedrag al binnen, sterker nog zelfs in euro's! Uiteindelijk is er € 1.163.564 euro opgehaald, omgerekend ruim 1.6 miljoen Australische dollars.

  Maar er is meer bereikt dan geld alleen, met de Distinguished Gentleman's Ride hebben enthousiaste motorrijders over de hele wereld laten zien dat motorrijders keurige mensen zijn. Mensen die plezier in het leven hebben en dat een ander ook gunnen. Immers zijn er in de 250 verschillende steden, afgezien van een vlekje op een das en een kreukel in een jas geen noemenswaardige incidenten geweest. Dat is nog eens distinguished!

  In de Benelux werden er ritten georganiseerd in Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Wageningen, Bingelade, Brussel, Antwerpen, Luik, Wevelgem en Chievres. De totale opbrengst in de Benelux is € 32.624, waarmee we in de top 10 van wereldwijde gulle gevers zijn geëindigd. Bravo hiervoor aan alle deelnemers en donateurs!

  Volgend jaar vind de Distinguished Gentlemans Ride ook weer plaats op de laatste zondag van september, bent u erbij? 

  Bekijk hier de video van de DGR in Amsterdam: 

  https://vimeo.com/109131912

   


  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer