20/10/2014

  Gratis Triumph Wintercheck

  De winter is de ideale periode om jouw Triumph eens goed te laten inspecteren en te verzorgen. Zo ben je er zeker van dat je er volgend seizoen weer vol tegenaan kunt of de komende maanden zorgeloos kunt doorrijden.

  Bij deze wintercheck controleert de Triumph dealer je motor op 17 vitale punten zoals  remmen, verlichting, vloeistoffen, lagers, banden, voorvork, elektra en bediening. Ook wordt het brandstofsyteem gecontroleerd op foutcodes en de juiste afstelling.

  Doe daarom nu een wintercheck bij de Triumph dealer. Tot en met het einde van het jaar is deze check gratis en ontvang je ook nog eens een Triumph mok cadeau!

  Vind een Triumph dealer in jouw buurt

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer