20-10-2014

  Gratis Triumph Wintercheck

  De winter is de ideale periode om jouw Triumph eens goed te laten inspecteren en te verzorgen. Zo ben je er zeker van dat je er volgend seizoen weer vol tegenaan kunt of de komende maanden zorgeloos kunt doorrijden.

  Bij deze wintercheck controleert de Triumph dealer je motor op 17 vitale punten zoals  remmen, verlichting, vloeistoffen, lagers, banden, voorvork, elektra en bediening. Ook wordt het brandstofsyteem gecontroleerd op foutcodes en de juiste afstelling.

  Doe daarom nu een wintercheck bij de Triumph dealer. Tot en met het einde van het jaar is deze check gratis en ontvang je ook nog eens een Triumph mok cadeau!

  Vind een Triumph dealer in jouw buurt

  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer