20/10/2014

  Gratis Triumph Wintercheck

  De winter is de ideale periode om jouw Triumph eens goed te laten inspecteren en te verzorgen. Zo ben je er zeker van dat je er volgend seizoen weer vol tegenaan kunt of de komende maanden zorgeloos kunt doorrijden.

  Bij deze wintercheck controleert de Triumph dealer je motor op 17 vitale punten zoals  remmen, verlichting, vloeistoffen, lagers, banden, voorvork, elektra en bediening. Ook wordt het brandstofsyteem gecontroleerd op foutcodes en de juiste afstelling.

  Doe daarom nu een wintercheck bij de Triumph dealer. Tot en met het einde van het jaar is deze check gratis en ontvang je ook nog eens een Triumph mok cadeau!

  Vind een Triumph dealer in jouw buurt

  Gerelateerde onderwerpen

  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  31/01/2018

  Nieuw: Triumph Adventure Experience

  Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden.

  Lees meer