10-12-2013

  Kerstcadeautips te kort? Wij helpen graag!

  Triumph LIVE 2014 kaartjes, confortable Triumph sokken of iets voor de kids, we hebben van alles voor iedereen! Kijk naar onze suggesties hieronder en bespaar je tijd en energie! 
   

  Triumph LIVE 2014 - 12 Juli
  Verrast iemand met kaartjes (een voor hen, een voou jou natuurlijk!) voor Triumph LIVE 2014 bij the Heritage Motor Centre, Gaydon.

  Vroege vogel kaartje nu te koop voor, £20 pp - naar Triumph LIVE 2014 >

  Heritage tablet case
  iPad gebruikers zullen van onze Heritage tablet case houden. 100% echte leder met Union Jack vlag design aan de binnenkant.

  €68.99 - meer cadeau's >

  Remschijf sleutelhanger
  Onze zilver sleuteklhanger gëinspireerd door een Triumph remschijf is de perfecte accessoire voor ieder Triumph fan.

  €15.00
  - meer cadeau's >

  Performance R25 backpack

  Kriega's populairste computerrugzak voor wegrijders. - See more at: http://www.triumphmotorcycles.nl/kleding/accessoires-and-gifts/luggage/performance-r25-backpack?returnUrl=/kleding/luggage#sthash.jPBCshcA.dpuf
  Kriega's populairste computerrugzak voor wegrijders. - See more at: http://www.triumphmotorcycles.nl/kleding/accessoires-and-gifts/luggage/performance-r25-backpack?returnUrl=/kleding/luggage#sthash.jPBCshcA.dpuf
  De R25 backpack is de Kriega's populairste computerrugzak, een "must" voor wegrijders. Deze confortable backpack houdt 25l spullen in. 

  €158.99
  - meer tassen >

  Tiger balance bike
  Een loopfiets is het perfecte cadeau voor elke kleuter, jongen of meisje, van ong. 2 tot 6 jaar oud. Hij helpt bij het ontwikkelen van het evenwichtsgevoel en de coördinatie op twee wielen.

  €139.00
  - meer voor de kids >

  Triumph sokken
  De ultimate kerstcadeau. Katoen gebaseerde sokken met het Triumph logo erop. 3 paar per pack.

  €15.00
  meer info >


  Nog meer cadeautips >


  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer