10/12/2013

  Kerstcadeautips te kort? Wij helpen graag!

  Triumph LIVE 2014 kaartjes, confortable Triumph sokken of iets voor de kids, we hebben van alles voor iedereen! Kijk naar onze suggesties hieronder en bespaar je tijd en energie! 
   

  Triumph LIVE 2014 - 12 Juli
  Verrast iemand met kaartjes (een voor hen, een voou jou natuurlijk!) voor Triumph LIVE 2014 bij the Heritage Motor Centre, Gaydon.

  Vroege vogel kaartje nu te koop voor, £20 pp - naar Triumph LIVE 2014 >

  Heritage tablet case
  iPad gebruikers zullen van onze Heritage tablet case houden. 100% echte leder met Union Jack vlag design aan de binnenkant.

  €68.99 - meer cadeau's >

  Remschijf sleutelhanger
  Onze zilver sleuteklhanger gëinspireerd door een Triumph remschijf is de perfecte accessoire voor ieder Triumph fan.

  €15.00
  - meer cadeau's >

  Performance R25 backpack

  Kriega's populairste computerrugzak voor wegrijders. - See more at: http://www.triumphmotorcycles.nl/kleding/accessoires-and-gifts/luggage/performance-r25-backpack?returnUrl=/kleding/luggage#sthash.jPBCshcA.dpuf
  Kriega's populairste computerrugzak voor wegrijders. - See more at: http://www.triumphmotorcycles.nl/kleding/accessoires-and-gifts/luggage/performance-r25-backpack?returnUrl=/kleding/luggage#sthash.jPBCshcA.dpuf
  De R25 backpack is de Kriega's populairste computerrugzak, een "must" voor wegrijders. Deze confortable backpack houdt 25l spullen in. 

  €158.99
  - meer tassen >

  Tiger balance bike
  Een loopfiets is het perfecte cadeau voor elke kleuter, jongen of meisje, van ong. 2 tot 6 jaar oud. Hij helpt bij het ontwikkelen van het evenwichtsgevoel en de coördinatie op twee wielen.

  €139.00
  - meer voor de kids >

  Triumph sokken
  De ultimate kerstcadeau. Katoen gebaseerde sokken met het Triumph logo erop. 3 paar per pack.

  €15.00
  meer info >


  Nog meer cadeautips >


  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer