Skip to main content

KLANTBELOFTE

ONZE BELOFTE AAN U

Het dealernetwerk van Triumph is de perfecte keuze voor het onderhoud van uw motorfiets.  Dat komt omdat we hoogwaardig motorfietsonderhoud, deskundigheid van technici en uitstekende klantenservice voor uw totale gemoedsrust beloven.

 

 

Man at service desk at Triumph motorcycle dealership

PRIJSOPGAVE  

Niets is vervelender dan onaangenaam verrast worden door een rekening.  Daarom bieden alle Triumph-dealers een duidelijke all-in prijs. Dit betekent dat u altijd vooraf weet wat u voor uw Triumph-diensten moet betalen.

RELAX BIJ ONZE DEALERS

Terwijl uw motorfiets wordt verzorgd, nodigen wij u uit om te ontspannen in onze comfortabele faciliteiten en van enkele verfrissingen te genieten.  Bekijk ook de nieuwste reeks door Triumph ontworpen kleding en accessoires!

Man drinking coffee in Triumph dealership

ONDERWEG BLIJVEN

Indien u niet kunt wachten tot uw onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, laat dit dan van tevoren weten aan uw Triumph-dealer, zodat deze alternatief vervoer voor u kan regelen terwijl hij voor uw motor zorgt.

ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES 

Wij adviseren altijd originele Triumph-onderdelen en -accessoires.  Deze zijn namelijk ontworpen, gebouwd en getest volgens dezelfde rigoureuze processen en strenge normen als de motorfietsen zelf.  Originele onderdelen en accessoires zijn dus de perfecte optie voor uw Triumph-motorfiets.

SOFTWARE-UPDATE

De technologie van Triumph maakt integraal deel uit van de prestaties van uw motorfiets.  Daarom controleren we bij onderhoud de softwareversie van uw motorfiets om er zeker van te zijn dat u volledig up-to-date bent.

ONDERHOUDSBOEKJE

Wanneer u uw motorfiets naar een Triumph-dealer brengt, controleren wij altijd op eventuele uitstaande onderhoudswerkzaamheden en verbeteringen waarvoor uw motorfiets mogelijk in aanmerking komt. 

U kunt hier op de website ook op openstaande recalls controleren.

 

DOOR TRIUMPH OPGELEID

Wanneer u uw motorfiets aan ons toevertrouwt, kunt u er zeker van zijn dat er alleen aan wordt gewerkt door opgeleide Triumph-monteur, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u optimaal van elke rit geniet.

SPECIALISTISCH GEREEDSCHAP

Nog een voordeel van het kiezen van een Triumph-dealer voor regelmatig onderhoud is dat onze technici gespecialiseerde Triumph-gereedschappen gebruiken waarmee zij de hoogst mogelijke kwaliteit werk aan uw motorfiets kunnen leveren.

TECHNISCHE KENNIS

Desgewenst hebben onze volledig opgeleide interne technici onmiddellijk toegang tot de relevante technische gegevens, wat handig is om de prestaties van uw motor optimaal op peil te houden.

FEEDBACK WELKOM

We vragen al onze klanten om een eenvoudige enquête in te vullen om ons te vertellen hoe we het hebben gedaan. We stellen prijs op eerlijke feedback, omdat dat ons helpt onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en een uitzonderlijke Triumph-ervaring te blijven bieden.

Man and woman outisde Triumph dealership

TRIUMPH-SERVICES EN -ONDERSTEUNING

Uitstekend onderhoud.  Totale gemoedsrust.

Dealer zoeken