Skip to main content

TRIUMPH ACADEMY

TRIUMPH-MONTEURS

Ontwikkelen van onze technische kennis en vaardigheden, voor maximaal voordeel voor de klant.

WAT IS DE TRIUMPH ACADEMY?

De Triumph Academy biedt hybride training (d.w.z. zowel online als face-to-face) om de vaardigheden van elke werknemer te maximaliseren en volledige Triumph-accreditatie als monteur te verkrijgen.
Iedereen begint aan een eigen, continu gestructureerd trainingsprogramma om de beroepsvaardigheden te verbeteren die nodig zijn om Triumph-klanten en -eigenaars zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

 

 

HYBRIDE TRAINING

De Triumph Academy biedt alle monteurs een samengesteld trainingsplatform (zowel online als face-to-face) om hun functiespecifieke vaardigheden volledig te ontwikkelen.

INVENTARISATIE OPLEIDINGSBEHOEFTEN

Het opleidingsproces begint met een inventarisatie van de opleidingsbehoeften, waarin de sterke en zwakke punten van elke monteur worden vastgesteld, zodat een op maat gemaakt opleidingstraject specifiek voor zijn of haar behoeften kan worden ontworpen.

KWALIFICATIENIVEAUS

De monteurs kunnen een Bronzen, Zilveren en Gouden niveau behalen. Alle niveaus hebben zowel online als face-to-face trainingselementen.

PRESTATIES MONITOREN

Voor elke monteur wordt vooruitgang geregistreerd, zodat Triumph de voortgang en prestaties zowel lokaal als wereldwijd kan beoordelen en bewaken.

EIGENAARS VAN TRIUMPH-MOTOREN

Geniet optimaal van uw perfecte rit.

Kom meer te weten