Skip to main content

Triumph Adventure Experience Nederland

Scrambler 1200

In samenwerking met Experience Island in Loon op Zand biedt Triumph jou een unieke off -road rijvaardigheidstraining. Leer omgaan met iedere situatie op onverhard terrein, waardoor je zekerder en veiliger met je motorfiets op weg gaat en nog meer fun beleeft.

Huur een Triumph Tiger 800,Tiger 1200, Street Scrambler of de nieuwe Scrambler 1200 XC of XE en maak kennis waar deze motoren (en jijzelf) toe in staat zijn op onverhard terrein. 

 

FAQ’S

Ik heb geen off-road ervaring, kan ik mee doen?
Jazeker, beginners zijn van harte welkom! De trainer stemt de training altijd af op het niveau van de cursisten. Wel is het hebben van een geldig motorrijbewijs verplicht.

TARIEVEN:

Cursus inclusief  Triumph motor*: € 270,-

Korting deelname eigen motor:     € 120,-

 

* Keuze uit: Tiger 800, Tiger 1200, Scrambler 1200 XE, Scrambler 1200 XC & Street Scrambler op basis van beschikbaarheid. Tijdens de cursus is er een uur waarbij men de verschillendeTriumph-modellen kan testen

Is er een eigen risico van toepassing voor bij het huren van een Triumph?
Ja, wanneer u deelneemt met een Triumph uit ons park dan vragen wij u te tekenen voor een eigen risico van € 500,-.

Wat moet ik zelf meenemen?
Om deel te nemen aan de training is het dragen van motorkleding (inclusief handschoenen) en een goedgekeurde helm verplicht. Wij adviseren om stevige motorlaarzen te dragen.

Wat is het programma?
Per locatie verschillen de programma’s enigszins van elkaar echter het uitgangspunt is gelijk. Om het programma op de voor jou gewenste locatie te bekijken klik hier: 

Ik wil op mijn eigen motor deelnemen, waar moet ik rekening mee houden?
Deelnemen met je eigen motor is uiteraard mogelijk, ongeacht het merk. Je krijgt dan een korting van € 120,- op de cursusprijs. Wij adviseren echter wel om deel te nemen met een allroad of scrambler. Wat betreft de banden, mogen dit gewone wegbanden zijn, echter all-road of off-road banden hebben de voorkeur. Belangrijk is wel dat de motor technisch in orde is en dat er voldoende brandstof in de tank zit.