Skip to main content

Bezoekersinformatie

ADMISSION

Openingstijden en beschikbaarheid fabrieksrondleiding.

Hoe u ons vindt

Locatiegegevens als hulp bij het plannen van uw bezoek.

ACCESSIBILITY

Hartelijk welkom aan alle bezoekers van ons centrum.

Hoe u ons vindt

Hinckley, Leicestershire 

Het Triumph Experience-bezoekerscentrum bevindt zich aan de Normandy Way in Hinckley, Leicestershire, LE10 3BZ aan de A47 tussen Leicester en Coventry. Deze locatie is eenvoudig bereikbaar via de M1, M6 en de M69.


Laan der legenden

Nadat u heeft geparkeerd, kunt u zien of uw favoriete Triumph-held is opgenomen in onze ‘laan der legenden’, het voetpad naar de ingang van het Triumph Experience-bezoekerscentrum.

Triumph Visitor Center

Toegang

De toegang tot het Triumph Experience-bezoekerscentrum is gratis en iedereen is welkom in dit familievriendelijke centrum. Daarnaast beschikt het centrum over een Triumph-shop met merkartikelen en een sfeervol café. Het is ook mogelijk een fabrieksrondleiding te boeken. De kosten hiervoor zijn £18 per persoon (let op: leeftijdsrestrictie).

Triumph Visitor Center

openingstijden

De Visitor Experience-tentoonstelling, het 1902 Café en de Triumph-shop zijn allemaal gratis toegankelijk en geopend op de volgende tijden:

 Maandag  Closed
 Dinsdag  Closed
 Woensdag  10:00u - 19:00u
 Donerdag  10:00u - 16:30u
 Vrijdag  10:00u - 16:30u
 Zaterdag  10:00u - 16:30u
 Zondag  10:00u - 16:30u

 

Triumph Visitor Experience Factory Tour

Fabrieksrondleiding

U kunt tickets kopen voor een rondleiding door onze fabriek. Deze tickets kosten 20 Britse ponden per persoon en moeten voor aanvang van uw bezoek worden geboekt. Deze rondleiding begint en eindigt bij de Triumph-shop en duurt ongeveer 90 minuten. Kinderen tussen 10 en16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Vanwege de productieomgeving is de rondleiding niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

extras

Triumph Factory Experience production shot with motorcycles on the production line

Groepen

Voor elke rondleiding bestaat een maximaal deelnemersaantal van 15 personen. Wanneer uw groep meer dan 15 personen groot is, kunt u contact met ons opnemen via 01455 453088 voor advies hoe iedereen zo aangenaam mogelijk kan deelnemen.

Wi-Fi Logo

WI-FI

Wanneer u de tijd heeft genomen ons te bezoeken, willen wij u niet opjagen; daarom bieden wij in ons café gratis wifi aan. 

Triumph Visitor Center

Merkartikelen

Neem uw eigen stukje van de Triumph-gemeenschap me naar huis, als aandenken aan uw bezoek!

Toegankelijkheid

Het gratis toegankelijke bezoekerscentrum bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping. De verdieping is eenvoudig toegankelijk via een trap en een lift.

Parkeren

Bij het Triumph Experience-bezoekerscentrum is volop parkeerruimte voor motorfietsen en auto's, inclusief speciale parkeervakken voor gehandicapten, vlakbij de ingang.   

Toiletten

Op de begane grond zijn heren- en damestoiletten en toiletten voor gehandicapten, alle zijn ze gratis toegankelijk.

Veelgestelde vragen

Tassen. Tijdens uw bezoek aan de fabriek staat een kluisjesruimte ter beschikking waar u tassen en overige bezittingen tijdelijk kunt opbergen. Camera's en telefoons moeten tijdens uw rondleiding worden opgeborgen in een kluisje.

Verzorgers. Vergeet niet de gevraagde documentatie mee te nemen, waarmee u uw status als verzorger en uw leeftijd kunt aantonen.

Kinderen. Kinderen van 10-16 jaar, moeten tijdens de fabrieksrondleiding steeds worden begeleid door een volwassene. Helaas kunnen wij geen kinderen jonger dan 10 jaar toelaten tijdens de fabrieksrondleiding, zij zijn echter van harte welkom in ons Triumph Experience-bezoekerscentrum. 

Honden. Geaccrediteerde hulp- en geleidehonden zijn welkom in ons bezoekerscentrum, inclusief het café en de fabrieksrondleiding. 

Tijdschema fabrieksrondleidingen. Het is mogelijk dat het tijdschema van onze fabrieksrondleidingen wijzigt. Raadpleeg bovenstaande paragraaf Toegang voor de details.

Schoeisel. Uit overwegingen van comfort en veiligheid, raden wij bezoekers sterk aan tijdens de fabrieksrondleiding platte schoenen te dragen met gesloten neuzen. 

Helmen en rijkleding. Voor deelnemers aan de fabrieksrondleiding staan kluisjes ter beschikking, waarin zij helmen en rijkleding veilig kunnen opbergen tijdens de rondleiding.

Terugbetalingen. Wanneer u een boeking voor een fabrieksrondleiding annuleert, kunnen wij hiervoor helaas geen terugbetaling verzorgen. Wij zullen echter ons best doen uw bezoek om te boeken, mits de beschikbaarheid dit toestaat. 

Parkeren. Op onze locatie is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar, waaronder speciale parkeervakken voor gehandicapten.

Fotografie. Het nemen van foto's tijdens de fabrieksrondleiding is helaas niet toegestaan. Op alle overige plaatsen in de Triumph Experience is dit wel toegestaan. Postkaarten met foto's van de fabriek zijn verkrijgbaar in de shop in het bezoekerscentrum.