Skip to main content

MOTORHANDSCHOENEN

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

Triumph Classic Gloves

Our motoOnze motorhandschoenen zijn zoals alle Triumph-kleding en -accessoires ontworpen, ontwikkeld en getest door onze eigen interne teams als aanvulling op onze volledige reeks motorfietsen en voldoen aan alle eisen van de moderne rijder. 

Met een verlangen om de complete rijervaring te leveren, combineren we geweldige ontwerpen en superieure vormgeving met duurzaam, flexibel comfort voor een uitstekende selectie must-have-handschoenen van Triumph die u helpen het meeste uit uw motorfiets te halen.

 
Triumph Classic Gloves

KLASSIEKE HANDSCHOENEN

Net zoals de reeks moderne klassiekers van Triumph garant staan voor eersteklas stijl en prestaties, doen onze motorhandschoenen dit ook. 

Als motorfietsen zo goed werken als onze motorfietsen, kan het dragen van de perfecte handschoenen u helpen het legendarische comfort en controle van Triumph volledig te waarderen.

 
Triumph Roadster Gloves

ROADSTER HANDSCHOENEN

Triumph's Roadster-assortiment vertegenwoordigt de meest explosieve, wendbare en dynamische motorfietsen die we produceren, waaronder de 765cc Street Triple en de 1050cc Speed Triple.

Behoud de precieze tijdens het rijden met praktische en stijlvolle motorhandschoenen die de toewijding en focus bieden die u nodig hebt om ten volle te genieten van uw rit vol adrenaline.

 
 
 
Triumph Adventure Gloves

ADVENTURE HANDSCHOENEN

Het Adventure-motorfietsassortiment van Triumph bevat alle geavanceerde techniek, technologie en mogelijkheden die zijn ontworpen om uw dagelijkse rijbehoeften zowel op de weg als offroad te vervullen.

Onze motorhandschoenen zijn ontworpen om te voldoen aan alle eisen van avontuurlijk rijden, met een hoogwaardige styling en specificaties die perfect aansluiten bij ons ongelooflijke assortiment.

 
 
 
 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN