Skip to main content

MOTORJACKS

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

Two Street Twin motorcycles riding on an urban street

 

 

Met een combinatie van een geweldig design, hoogwaardige materialen, innovatieve kleding technologie en opvallende verfijning, de Triumph-motorjacks worden intern ontworpen en ontwikkeld, zodat u zeker weet dat elk Triumph-kledingstuk perfect is voor uw rit. 

Roadster-duurzaamheid, avontuurlijke veelzijdigheid en een moderne, klassieke flair; onze designinspiratie voor motorjacks neemt vele vormen aan, dus wat u ook rijdt en wat u ook van uw rit verwacht, onze ongelooflijke kledinglijn zorgt ervoor dat er een ruime keuze aan jassen voor u is.  

 
Triumph Motorcycles Classic Riding Jackets

KLASSIEKE JACKS

Wanneer iconische techniek en mooie looks een integraal onderdeel zijn van uw rijervaring, is een motorjack dat het evenwicht en de uitstraling van uw motorfiets weerspiegelt absoluut een must.

Verbeter uw authentieke uiterlijk met een door Triumph ontworpen motorjack van topkwaliteit dat u alle coole, relaxte en klassieke styling biedt die u wenst. 

 
 
Triumph Motorcycles Roadster Riding Jackets

ROADSTER JACKS

Prestatatief rijden vereist discipline, dus onze lijn motorjacks die perfect zijn voor de Roadster vergroten de focus en helderheid die nodig zijn om uw rijgrenzen naar geheel nieuwe hoogtes te brengen.

Triumph-motorjacks zijn gemaakt om u te helpen het beste uit uw Roadster-rit te halen en onze opvallende ontwerpen combineren aerodynamische en beschermende elementen met een compromisloze stijl. 

 
Triumph Motorcycles Adventure Riding Jackets

ADVENTURE JACKS

Avontuurlijk rijden zorgt van nature voor unieke en vaak onvoorspelbare eisen van de rijder.  Daarom is apparatuur en uitrusting waarop u kunt vertrouwen essentieel voor uw rijplezier.

Koop een motorjack dat sterk genoeg is voor elke gelegenheid, en u kunt zich concentreren op de precisie en controle die u nodig hebt om elk terrein te beheersen dat u tegenkomt.

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN