Skip to main content

DE MILJOENSTE TRIUMPH

Een markante gebeurtenis in het hedendaagse motorrijden

2022 Triumph Tiger 900 Millionth Bike edition

 

 

We vieren niet alleen het 120-jarig bestaan van dit iconische Britse merk, maar introduceren ook met trots de Miljoenste Triumph, een markante gebeurtenis in het moderne tijdperk van Triumph.

 

 
Triumph Factory 2 in Hinckley)

 

 

Triumph heeft in zijn moderne bestaan een historische mijlpaal bereikt met de productie van de miljoenste motorfiets sinds de terugkeer van het merk in 1990. De Miljoenste Triumph werd door Nick Bloor, CEO, onthuld in het hoofdkantoor en is een uniek model in een speciale lakuitvoering van Triumph’s toonaangevende Tiger 900 Rally Pro.

 


De motor heeft een uniek en verfijnd kleurenschema dat met de hand is aangebracht in Triumph’s gespecialiseerde lakstraat.

 

 

Met zijn unieke kleurenschema en speciale grafische elementen van de Miljoenste Triumph wordt deze markante motorfiets tentoongesteld op Triumph’s stand tijdens de UK Motorcycle Live show dit jaar en daarna in Triumph’s Factory Visitor Experience in een nieuw, speciaal opgezet display ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan.

 

 

2022 Triumph Tiger 900 Millionth Bike edition)

 

 

De Triumph Factory Visitor Experience is gratis te bezoeken in het hoofdkantoor van Triumph in Hinckley (Engeland).

2022 Triumph Tiger 900 Millionth Bike edition

 

 

Step

VIER HET MEE

Meld je aan voor meer informatie over de interessante activiteiten die voor 2022 zijn gepland en vier samen met ons de pure spirit van het motorrijden.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.