Skip to main content

Exposities

Triumph Factory Visitor Experience

 

 

EEN MEESLEPENDE BEZOEKERSERVARING

De Factory Visitor Experience van Triumph is veel meer dan alleen een motorfietsmuseum. Het vertelt het hele verhaal van waarom mensen motorrijden aan de hand van een spectaculaire collectie historische en moderne successen op het gebied van motorfietsontwerp, techniek, racen en populaire cultuur.

Naast de presentatie van legendarische, iconische motorfietsen uit Triumphs lange en indrukwekkende geschiedenis, wordt op de Triumph-expositie ook de verbazingwekkende technische technologie belicht die van Triumph de motorfietsfabrikant van wereldklasse heeft gemaakt die het vandaag de dag is.

 

 

 

 

 

 

zone 01

Laan der legenden

GEBOUWD DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Laan der legenden

Van de grondleggers en de pioniers die de wereld van de motorfiets hebben getransformeerd, tot de constructeurs en racer die – over een periode van 115 jaar – Triumph voor altijd een plaats in de geschiedenisboeken hebben bezorgd.  Op de laan der legenden brengen wij een eerbetoon aan hen, die Triumph bij miljoenen een geliefd merk hebben gemaakt.

Triumph motorcycles factory visitor experience avenue of legends

zone 02

BLOEDLIJN

TRIUMPH KENT EEN GESCHIEDENIS ALS GEEN ANDER.

Stamboom

Kom meer te weten over de mensen, de motorfietsen en de momenten die succes brachten in de showrooms en op de circuits wereldwijd, tijdens twee wereldoorlogen, het rock 'n roll-tijdperk tot de dag van vandaag. Van de baanbrekende ontwerpen van een dapper Brits merk tot de successen van vandaag; dit is het verhaal van Triumph.

Triumph Factory Visitor Experience heritage exhibit

zone 03

PRESTATIES

GA ELKE UITDAGING AAN, BREEK ELK RECORD.

PRESTATIES

Triumphs competitiedrang en niet aflatende verlangen om te evolueren en te verbeteren heeft gezorgd voor talloze racesuccessen en wereldrecords. 

Van op maat gemaakte motorfietsen die de records voor de landsnelheid verpletteren en de TT-winnende productiemotoren tot de ontwikkelingsmachine achter de huidige Moto2-controlemotor: deze adembenemende collectie motorfietsen is net zo inspirerend als de legendes die erop reden.

Triumph Factory Visitor Experience

zone 04

ICONISCH

EEN ODE AAN DE REBELSE, EIGENWIJZE EN VRIJE GEESTEN.

ICONISCH

In de volkscultuur neemt Triumph een unieke plaats in, als een merk dat staat voor motorfietsen die een generatie hebben geïnspireerd en gezicht hebben gegeven aan een tijdperk. Als ware belichaming van juist die geest van laisser-faire, hebben talloze filmsterren, tv-producenten en muzikanten Triumph gekozen als hun favoriete motorfiets. Wij brengen hier een ode aan enkele van de meest legendarische rijders en motorfietsen en presenteren de invloedrijkste en opmerkelijkste Triumphs die te zien waren op het witte doek.

Triumph Factory Visitor Experience

zone 05

Evolutie

PRECISIE ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD VOOR DE PERFECTE RIJBELEVING.

Evolutie

Maak met ons de reis van het eerste concept tot aan de eindassemblage van elke Triumph-motorfiets en krijg een adembenemend inzicht in het draconische testwerk en de baanbrekende technologieën die achter de ontwikkeling van elk van deze modellen schuilgaan. Mis deze mogelijkheid niet om deelgenoot te worden van de geheimen van ons succes.

Triumph Factory Visitor Experience

zone 06

VERBONDENHEID

U MAAKT ALTIJD DEEL UIT VAN EEN GROTER GEHEEL

Community

Van nieuwe motorrijders die net het plezier van motorrijden hebben ontdekt tot doorgewinterde avonturiers die nieuwe horizonten verkennen; deze zone viert de unieke band die tienduizenden Triumph-eigenaren over de hele wereld met elkaar verbindt. Een diepgaande passie voor motorrijden die inclusiviteit en gemeenschapszin bevordert. Laat u inspireren door aangrijpende verhalen van rijders uit alle lagen van de bevolking.

Triumph factory visitor experience community display

zone 07

INDIVIDUALITEIT

UW MOTORFIETS, OP UW MANIER

INDIVIDUALITEIT

Bewonder de zeer speciale Triumphs van custom-bouwers uit de hele wereld, maar ook Triumphs die zijn gebouwd met behulp van Triumphs uitgebreide assortiment originele onderdelen en accessoires en de vindingrijkheid van Hinckley's vakmensen en technici.

Van bescheiden wijzigingen tot mechanisch meesterwerk, de tentoongestelde creativiteit en verbeelding is even inspirerend als verbluffend.

Triumph Factory Visitor Experience individuality zone

zone 08

Gepersonaliseerd

EEN HOMMAGE AAN HEN DIE TRIUMPH HEBBEN GEMAAKT TOT HET LEGENDARISCHE MERK DAT HET VANDAAG IS.

Gepersonaliseerd

Uw Triumph, op uw manier. Ontdek de talloze personalisatie- en upgrade-opties voor een breed scala aan Triumph-modellen. Of het nu gaat om stijlvolle, machinaal vervaardigde onderdelen waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa, of om praktische accessoires voor woon-werkverkeer; wat u ook inspireert om te rijden en u helpt om het maximale uit uw motorfiets te halen, met de Triumph-accessoires zit u altijd goed. Wees creatief, wees praktisch... wees uzelf.

Triumph Factory visitor experience

zone 09

Progressie

EEN HOMMAGE AAN HEN DIE TRIUMPH HEBBEN GEMAAKT TOT HET LEGENDARISCHE MERK DAT HET VANDAAG IS.

Progressie

In het laatste deel van de reis door de Triumph-expositie worden de meest recente successen van Hinckley gevierd en wordt een blik op de toekomst geworpen. De dromen van ontwerpers en de verbeteringen voor de technische mogelijkheden, twee sleutelelementen in Triumphs voortdurende streven naar het nirvana op twee wielen: een verlangen dat even onstuitbaar is als de evolutie. 

Triumph Factory visitor experience

VISITOR INFORMATION

Everything you need to find us, and make the most of your time with us.

FIND OUT MORE