Skip to main content

10 JAAR TRIUMPH EN DE DISTINGUISHED GENTLEMAN'S RIDE

Mark Hawwa and Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition
Merk Triumph Motorcycles 4th apr 2023

De Distinguished Gentleman's Ride (DGR) verenigt honderdduizenden motorfans van vintage en klassieke motoren over de hele wereld om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor onderzoek naar de gezondheid van mannen. De DGR werd in 2012 opgericht in Sydney (Australië) door Mark Hawwa als een prachtige nieuwe manier om motorliefhebbers bijeen te brengen voor een gemeenschappelijk goed doel. Jaar na jaar is de DGR gegroeid en momenteel gaan wereldwijd meer dan 90.000 rijders de weg op in meer dan 800 steden. In totaal is al meer dan $ 37 miljoen dollar bijeengebracht voor onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen.

Triumph werd in 2014 de officiële motorpartner en beloofde zich in te zetten voor bewustwording, groei van het aantal deelnemers en uiteindelijk toename van de fondsenwerving ter ondersteuning van dit goede doel.  Iedereen bij Triumph is trots op zijn of haar bijdrage aan de groei van deze fantastische gemeenschap en op de samenwerking met Mark Hawwa en zijn team. Van het leveren van financiële ondersteuning en hulpbronnen waarmee de bekendheid van de DGR wereldwijd is verbeterd, tot het belonen van de deelnemers en het delen van de passie en gedrevenheid waardoor de DGR 's werelds grootste motorevenement op de weg voor een goed doel is geworden.

Distinguished Gentleman's Ride

 

 

Eén van Triumph’s belangrijkste bijdragen is de toename van bewustwording en motivatie van fondsenwervers over de hele wereld geweest. Daartoe zijn motorfietsen uit Triumph’s Modern Classic-reeks beschikbaar gesteld als prijs voor de beste fondsenwervers. In voorgaande jaren waren dit verschillende unieke motorfietsen zoals een unieke Triumph Thruxton RS DGR Edition en een speciale '1959 Legends' Triumph Bonneville T120 met bijpassende Gibson Les Paul Standard-gitaar, die in 2022 in een samenwerking tussen Triumph en Gibson aan de beste fondsenwerver van het evenement werden toegekend.

 

 

2023 is het 10e jaar van dit ongelooflijke partnerschap en vormt een belangrijke mijlpaal voor Triumph en de DGR.  Om dit gedenkwaardige jubileum te vieren en het DGR-evenement van 2023 het grootste en succesvolste tot nu toe te maken, heeft Triumph 250 exclusieve nieuwe motorfietsen geproduceerd: de Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition. 

Mark Hawwa drinking coffee next to the Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

 

 

Ieder exemplaar is ontworpen met een stijlvol DGR-kleurenschema met metallic zwart en kristalwit, een officiële DGR-markering met een speciaal logo op de tank en de zijpanelen, goudkleurige details en een kenmerkend bruin zadel. Bovendien wordt bij elk een genummerd certificaat geleverd dat is ondertekend door DGR-oprichter Mark Hawwa en door Nick Bloor. De motorfiets met nummer 001 wordt aangeboden aan wie voor de rit van 2023 de meeste fondsen heeft geworven.

Bovendien willen wij in ons 10e jaar onze relatie graag versterken door een officiële kledingpartner van de DGR te worden met een volledig nieuwe collectie lifestylekleding in een limited edition ter ere van de DGR, om nog meer fondsen te werven voor de gezondheid van mannen. 

Na tien jaar partnerschap van Triumph en de DGR willen wij de vele dappere rijders danken die ons hun verhaal hebben verteld om anderen te inspireren voor een gezond leven en gezamenlijke fondsenwerving. Rijders zoals de bijzonder moedige Phil Green, die voortleeft in onze gedachten en de wereldwijde DGR-gemeenschap blijft herinneren aan de reden waarom wij rijden.

 

 

Distinguished Gentleman's Ride
Mark Hawwa sat on a Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

De hele Triumph-gemeenschap, van ons dealernetwerk en de fans over de hele wereld tot ons personeel, onze ontwerpers en engineers, zet zich in om het bereik en de impact van de DGR te vergroten om dit ongelooflijk goede doel te ondersteunen. 

Samen zullen wij van 2023 de grootste en succesvolste DGR tot nu toe maken.

DGR-oprichter Mark Hawwa: "Als iemand 10 jaar geleden had gezegd dat wij tien jaar partnerschap met Triumph Motorcycles zouden vieren, had ik hem uitgelachen. De overeenkomst met Triumph in dat eerste jaar is voor mij altijd een hoogtepunt geweest. Het was opwindend en die opwinding is er nog steeds, ieder jaar opnieuw. Triumph is een soort familie van mij en de Distinguished Gentleman’s Ride geworden. Ze hebben een passie om motorfietsen in klassieke stijl samen op de weg te krijgen, en om met onze geliefde machines een positieve bijdragen aan ons goede doel te leveren. Die opwinding en passie zijn nu gecombineerd in een product dat past bij onze gezamenlijke reis. We zijn meer dan trots op de introductie van de Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman's Ride Limited Edition, een motorfiets waarmee wij vieren wat we samen hebben bereikt en blijven doen waarvan wij houden."

BONNEVILLE T120 BLACK - DGR LIMITED EDITION

Het partnerschap gedurende 10 ongelooflijke jaren wordt gevierd met een exclusieve Bonneville T120 Black DGR Edition, met een oplage van slechts 250 over de hele wereld.

Uitverkocht

Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition