Skip to main content

TWEE BRITSE ICONEN VERENIGD - VIERING 60 JAAR JAMES BOND

Scrambler 1200 bond edition for the Behind the scenes
Merk Triumph Motorcycles 27th sep 2022

De samenwerking heeft inmiddels geleid tot twee limited edition Bond-motorfietsen en Triumphs eerste stap in de wereld van digitale verzamelobjecten. De nieuwste samenwerking maakt deel uit van de viering van 60 jaar James Bond. Veilinghuis Christie's houdt een exclusieve 60 jaar James Bond-veiling en Triumph kondigt met trots aan dat de Scrambler 1200 die figureerde in de film No Time To Die één van de exclusieve veilingstukken zal zijn  op die live veiling.

Laatste nieuws:  Dit jaar viert James Bond 60 jaar Bond en Triumph is blij deel uit te maken van dit geweldige moment. Om deze ongelooflijke prestatie te vieren, zal Triumph op 4 oktober 2022 iets nieuws en uitzonderlijks onthullen.

 

 

 

 

 

 

Triumph Motorcycles is de officiële motorpartner geworden van de 25ste James Bond-film No Time To Die, en voegt zich daarmee bij andere iconische Britse fabrikanten, Jaguar Land Rover en Aston Martin als voertuigpartners van de franchise. No Time To Die werd gefilmd op verschillende locaties, waaronder Jamaica, Noorwegen, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Het stuntteam van de film had voor een aantal belangrijke actiescènes krachtige motorfietsen nodig. Triumphs was voor hen de perfecte partner. Het Triumph Design-workshopteam heeft samengewerkt met het stuntteam om de motorfietsen speciaal voor te bereiden op de extreme en dynamische actiescènes in de 25ste James Bond-film.

 

 

No Time To Die stunt scene behind the scenes
James Bond Riding a Triumph Scrambler 1200 in No Time To Die

De samenwerking tussen Triumph Motorcycles en EON Productions gaat verder dan het leveren van motorfietsen voor de film. In oktober 2022 viert Bond zijn 60ste verjaardag en, als onderdeel van het jubileum, houden Christie's en EON Productions een veiling voor het goede doel. Fans en verzamelaars over de hele wereld krijgen de kans om voertuigen, horloges, kostuums en rekwisieten te bezitten die verband houden met de 25ste James Bond-film No Time To Die, waaronder de Triumph Scrambler 1200 XE die in de film is gebruikt.

 

 

Ook Triumph- en James Bond-fans hebben onlangs de kans gekregen om een iconisch stukje No Time To Die-memorabilia te bezitten. EON en Triumph Motorcycles zijn een samenwerking aangegaan met VeVe, een app-gebaseerde marktplaats voor premium digitale verzamelobjecten met licentie, om fans in staat te stellen een digitaal verzamelobject te bezitten van de motorfiets uit No Time To Die - de Triumph Scrambler 1200 XE. Met deze exclusieve digitale collectable konden consumenten de motorfiets verkennen in augmented reality, waarbij de digitale collectable werd geïntegreerd met de echte wereldomgeving van de gebruikers. De non-fungibele tokens (NFT's) stelden gebruikers ook in staat om het kenmerkende geluid van de Bonneville-motor van de Scrambler 1200 te ervaren en elk detail van de motorfiets in een 360-graden beeld te bekijken.

In totaal waren de 9.007 NFT's van de Scrambler 1200 XE na de lancering in februari 2022 binnen enkele seconden uitverkocht.

 

 

 
No Time To Die stunt scene behind the scenes)

 

 

Triumph Motorcycles heeft twee limited edition motorfietsen geproduceerd om de samenwerking tussen 007™ en Triumph Motorcycles te vieren. Triumphs Tiger 900 Bond Edition en Scrambler 1200 Bond Edition, die beide te zien zijn in de film No Time To Die, hebben een opvallend design dat past bij het iconische Britse karakter van de James Bond-franchise.

De Scrambler 1200 Bond Edition - geïnspireerd op de unieke Scrambler 1200 custom stuntmotor die verscheen in de film No Time To Die, waarvan de oplage is gelimiteerd tot slechts 250 wereldwijd, is voorzien van een opvallende kleurstelling, Bond branding, zwarte afwerking en is individueel genummerd.

De Tiger 900 Bond Edition is voortgekomen uit de ongelooflijke Tiger 900 Rally Pro die deze categorie domineert en die in de nieuwe James Bond-film No Time To Die in verbazingwekkende stuntscènes te zien is. Met slechts 250 modellen wereldwijd, is elke individueel genummerde motorfiets met exclusieve 007™-graphics, zwarte details, uniek Matt Sapphire Black-lakwerk en exclusief 007™ TFT-startscherm, echt een prachtige motorfiets.