Skip to main content

HET ULTIEME AVONTUUR

Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range
Epic Adventures 5th jan 2023

 

Tiger 1200 Epic Adventures

Triumph India bracht 4 moedige Tiger-eigenaren samen, een aantal van meest doorgewinterde off-road adventure-rijders van India, en gaf hen een eenduidige opdracht: veel plezier met de gloednieuwe Tiger 1200 op één van de zwaarste en mooiste terreinen van India - de Spiti-vallei in Himachal.

 

#Tiger1200EpicAdventures

 

 

 

Ze hebben zichzelf en hun machines tot het uiterste gedreven. Wat ze deden met de gloednieuwe Tiger 1200 was verbazingwekkend, en de verhalen die ze terugbrachten waren zowel avontuurlijk als visueel verbluffend. Hun glimlach reikte mijlenver, en ze kunnen nog steeds niet genoeg krijgen van deze nieuwe maatstaf voor adventure-motorfietsen met grote cilinderinhoud.

 

 

Triumph Tiger 1200 Rally Pro in the Himalayan Mountain rangeDe locatie:

 Spiti, ook wel bekend als Klein Tibet, ligt in het Himalayagebergte in Himachal Pradesh. Alleen toegankelijk in de zomer, Spiti ligt zo afgelegen als maar kan. Omgeven door bergen en gletsjers, dorpjes op bergtoppen, schilderachtige oude kloosters, kristalheldere rivieren en beken, gebedsvlaggen die wapperen in de wind en monniken in hun gewaden roepen sterke vergelijkingen op met Tibet en laten toeristen van deze afgelegen regio gefascineerd achter.

Spiti betekent letterlijk "middenland" omdat het in het oosten grenst aan Tibet, in het noorden aan Ladakh, in het zuidoosten aan Kinnaur en in het zuiden aan Lahaul en Kullu. Gelegen op een gemiddelde hoogte van ongeveer 12.500 voet boven gemiddeld zeeniveau, ligt Spiti langs de gelijknamige Himalaya-rivier. Afgesneden van de toeristische kaart vanwege de afgelegen ligging, heeft de Spiti-vallei haar ongerepte charme behouden.

 

 

 

Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range
Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range

"Hun glimlach reikte mijlenver, en ze kunnen nog steeds niet genoeg krijgen van deze nieuwe maatstaf voor adventure-motorfietsen met grote cilinderinhoud."

 

 

De rijders:

1. Vijay Parmar, eigenaar Tiger 900 & medeoprichter van Raid De Himalaya - 's werelds hoogste rally-raid
2. Ouseph Chacko, eigenaar Tiger 800 & medeoprichter, School Of Dirt
3. Murthaza Junaid, eigenaar Tiger 800 & oprichter, The Art Of Motorcycles
4. Shayne Singh, eigenaar Tiger 800 & Adventure Trainer

 

 

 

Tiger 1200 Rally Pro

Op zandwegen of op het asfalt, de Rally Pro combineert mogelijkheden, comfort en prestaties voor het ultieme allroad avontuur.

Nu inclusief een nieuwe Active Preload Reduction voor geavanceerde afstelling van de vering.

Prijzen Vanaf € 25.595,00

2022 Triumph Tiger 1200 Rally Pro in Matt Khaki
Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Epic Adventures rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.