Skip to main content
2022 triumph Tiger 1200 GT explorer)

tiger 1200

design

 

 

De meest gedenkwaardige avonturen zijn vaak de zwaarste beproevingen voor zowel rijder als machine. Elke Tiger 1200 is ontworpen om ook in de laatste kilometer van uw avontuur nog net zo goed te aan te voelen als in de eerste, en met een garantie van 3 jaar met onbeperkte kilometrage kan u zich met een gerust hart op de rit concentreren.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 family

 

 

Na een uitgebreid test- en ontwikkelingsprogramma is elk onderdeel van deze nieuwe generatie ontworpen en verfijnd om onder alle omstandigheden te presteren en u de ultieme avontuurlijke rit te bieden. Van het nieuwe lichte frame, met zijn aparte subframe achter en afneembare voetsteunen voor de passagier, tot de geoptimaliseerde nieuwe Tri-link swingarm met geïntegreerde cardanaandrijving, is het chassis van de nieuwe Tiger 1200 ontwikkeld voor de perfecte balans tussen kracht, stabiliteit en gewicht. 

 

 

In combinatie met de nieuwe, meer indrukwekkende rijpositie, het slankere zadel en de tank, de verbeterde stuur- en voetsteunposities en de hoogwaardige semi-actieve Showa-vering en Brembo-remmen tilt de nieuwe generatie het wendbare en dynamische rijgedrag van de Tiger naar een totaal nieuw niveau.

 

 

Het volledig nieuwe ontwerp van het zadel dat geoptimaliseerd is voor gemakkelijk rechtstaan en manoeuvreren, tilt ook het comfort van deze nieuwe generatie naar een nieuw niveau. Het zadel heeft een verstelbare zithoogte van 850 mm tot 870 mm voor de GT, GT Pro en GT Explorer, en 875 mm tot 895 mm voor de Rally Pro en Rally Explorer, met een optie om nog eens 20 mm lager te gaan met het apart verkrijgbare lage zadel.

 

 

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...

Triumph Tiger 120 rally pro configurator

 

 

Step

NIEUWE Tiger 1200

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.