Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally pro and GT pro)

Tiger 1200

STIJL

 

 

Het stoere uiterlijk, de houding en de uitstraling van de Tiger 1200 is zoveel meer dan alleen een mooie buitenkant. 

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 GT pro

 

 

Een belangrijke ontwikkeling van de rij-ergonomie en het vermogen van de motor heeft een grote rol gespeeld in het doelgerichte en aantrekkelijke ontwerp van de Tiger 1200. De afgeslankte brandstoftank zorgt voor een smallere 'taille' die, in combinatie met het gewelfde zadel, een stevigere houvast biedt in zowel stedelijke als offroad-situaties, zonder dat dit ten koste gaat van het befaamde comfort van de Tiger. 

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 rally pro)

 

 

Ook de bodemvrijheid is verbeterd om de Tiger 1200 ongeëvenaarde offroad capaciteiten te geven. Deze praktische designelementen hebben gezorgd voor een styling waarbij vorm functie volgt; prestaties en stijl worden verenigd. 

De geavanceerde LED-verlichting gaat hand in hand met de strakke lijnen en imposante nieuwe uitstraling van de nieuwe generatie en wordt geleverd met een kenmerkend en aantrekkelijk dagrijlicht dat is geïntegreerd in het gewelfde, nieuwe frontdesign.

 

 

 
2022 Triumph Tiger 1200 GT explorer

 

 

Het hoogwaardige kuipwerk, ontworpen om de ontberingen van het avontuur te doorstaan, is prachtig afgewerkt en heeft moderne kleuren, prachtige graphics en keurig vormgegeven details die de geheel nieuwe, doelgerichte stijl van de Tiger 1200 accentueren. 

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...

 

 

Step

Tiger 1200

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.