Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally)

Tiger 1200

gewicht

 

 

Om te voldoen aan de opdracht om 's werelds meest wendbare, compacte en manoeuvreerbare Adventure-motorfiets met grote cilinderinhoud te leveren, moest eerst het gewicht aanzienlijk worden verlaagd. Zonder daarbij afbreuk te doen aan het robuuste gevoel van de Tiger en zijn welverdiende reputatie op het gebied van comfort.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 rally pro

 

 

De volledig nieuwe 1160 cc motor, het lichte buizenchassis, de unieke Tri-Link swingarm en de hoogwaardige vering en remmen hebben geresulteerd in een ongelooflijke gewichtsbesparing van meer dan 25 kg ten opzichte van de vorige generatie. Daardoor is hij tot 17 kg lichter dan zijn naaste concurrent met cardanaandrijving (op basis van een vergelijking met gelijkwaardige specificaties).

Het resultaat van de vastberadenheid van het technische team om een transformatie van het totale gewicht te realiseren gaat veel verder dan enkel een getal op een specificatieblad, voor een nieuwe generatie die levendig maar toch zelfverzekerd aanvoelt, wendbaar maar toch stevig. 

 

 

 
2022 Triumph Tiger 1200 GT

 

 

Uiteindelijk levert de nieuwe Tiger line-up een grote adventure-motorfiets voor elke avontuurlijke rit, allemaal superieur uitgebalanceerd en gemakkelijk te berijden op alle soorten wegen, met de echte offroad capaciteiten binnen handbereik van de volledig nieuwe Rally Pro en Rally Explorer. 

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...

 

 

Step

Tiger 1200

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.