Skip to main content
Triumph Tiger 900 Rally Pro off road

REDENEN OM TE RIJDEN

Triumph Tiger is de langstlopende naam in de wereld van adventure-motorfietsen en heeft een zeer rijke geschiedenis.

 

Triumph Tiger is de langstlopende naam in de wereld van adventure-motorfietsen en heeft een zeer rijke geschiedenis.

Van de vroege offroad-competitiemodellen van midden jaren dertig tot de Tiger 100 van Ted Simson in zijn bestseller uit 1979, Jupiter's Travels ... De Tiger van Ted was de motorfiets die in elk opzicht de adventure-motorfietsbeweging op gang bracht. Sindsdien is Tiger synoniem met eropuit trekken om in verre oorden op twee wielen van elk type terrein en van elk landschap te genieten.

In 1993 werd de Tiger herboren als de nieuwe Tiger 900, en in 2010 herdefinieerde de Tiger 800 de middengewicht adventure-motorfiets. Uiteindelijk is de Tiger verder geëvolueerd tot het huidige model, de meest recente uitvoering van de nieuwe Tiger 900.

De nieuwe Tiger 900 is het resultaat van de lessen die we uit de overwinningen van de legendarische Iván Cervantes op internationale rallyraces hebben getrokken en van de feedback van eigenaars wereldwijd. Op elk vlak heeft hij nu meer te bieden. Meer vermogen, meer comfort, meer functionaliteit en meer technologie.

Step

NIEUWE TIGER 900

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

NIEUWE TIGER 900-SERIE

WELKE KIES JIJ?

Triumph MY24 Tiger 900 GT Pro in Graphite and Sapphire Black

NIEUWE TIGER 900 GT PRO

Prijzen Vanaf € 18.695,00

Triumph MY24 Tiger 900 Rally Pro in Ash Grey Intense Orange

NIEUWE TIGER 900 RALLY PRO

Prijzen Vanaf € 19.595,00