Skip to main content

TIGER SPORT

KARAKTER VAN DE TIGER SPORT

De Tiger Sport is een ongelooflijk veelzijdige allrounder die een spannende rij-ervaring biedt, waar uw avontuur u ook brengt. Deze nieuwste generatie van onze Adventure Sport-motor heeft een dynamische en doelbewuste stijl, met volop verhoogde comfortniveaus, een uitstekende bescherming tegen de weersomstandigheden, een fors draagvermogen en een dynamisch, stijlvol en sportief karakter.

Person riding a Triumph Tiger Sport

 

SPORTIEVE RIJ-EIGENSCHAPPEN

De dynamische rij-eigenschappen van de Tiger Sport worden verkregen met een compacte enkelzijdige swingarm en toepassing van een Showa 43 mm upside down-voorvork met instelbare voorspanning, uitgaande demping en compressiedemping, en een Showa monoshock met instelbare voorspanning en uitgaande demping achter.

 

Tiger Sport wheels and Nissin brakes

ABS EN TRACTIECONTROLE

De toepassing van een (uit)schakelbare meervoudige tractiecontrole en ABS, in combinatie met dubbele 320 mm zwevende remschijven met Nissin radiale 4-zuigerremklauwen voor en een enkele remschijf van 255 mm en Nissin 2-zuigerremklauw achter, maakt het aanbod van de Tiger Sport compleet.

Tiger Sport rider and pillion seat

COMFORT VOOR BESTUURDER EN BIJRIJDER

Of u nu aan het stuur zit of als bijrijder van het uitzicht geniet, de Tiger Sport biedt u een rit met superieur comfort. Met verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie, zoals een getint scherm dat met de hand verstelbaar is voor superieure windbescherming, stijlvolle adventure-handkappen als standaardvoorzieningen en innovatieve ‘scherm-luchtgeleiders’ die lucht langs de bestuurder en passagier geleiden, biedt de Tiger Sport een ongekend niveau van toereigenschappen.

 

STIJL VAN DE TIGER SPORT

De Tiger Sport heeft een stijlvolle uitstraling van rijplezier. De enkelzijdige swingarm van de Tiger Sport zorgt voor een fraaie, strakke afwerking langs de herziene motordeksels en aluminium naafdoppen in billetstijl. Met een keuze uit een opvallend kleurenschema van indrukwekkend matzwart – met neongele details – of opvallend aluminiumzilver met rode details levert de Tiger Sport niet alleen een responsief vermogen, maar ziet hij er ook nog eens fantastisch uit.