Skip to main content

BONNEVILLE BOBBER

ACCESSOIRES

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

Het toevoegen van individuele accenten is eenvoudig met de Bobber. Met meer dan 75 originele Triumph-accessoires, van styling tot prestaties en veiligheid, zullen de opties om uw rit aan uw wensen aan te passen u inspireren. Ongeacht of u nu door de stad wilt cruisen, door het verkeer wilt scheuren, op landweggetjes wilt spelen of van het uitzicht wilt genieten. De uitgebreide collectie kan door uw Triumph-dealer gemonteerd worden. Geef uw Bobber een persoonlijk tintje.

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

Verbeterde stijl en uitstraling

Voeg het hoge 'ape hanger'-stuur toe voor een ingrijpend andere look en beleving van uw motor. Afgewerkt in een prachtig glanzend zwart met gegoten aluminium stuurklem zal het de houding en uitstraling van uw Bobber aangepast worden.

De kabelset voor het hoge stuur is ontworpen om naadloos te integreren met de “ape look” en omvat een vervangende remslang, koppelingskabel en schakelaarharnasuitbreiding.

Triumph 2021 Bonneville Bobber

Comfort & elegantie

Breng uw Bobber naar een nieuw niveau van luxe met het comfortabele zadel. De prachtige bruine, gestikte gewatteerde afwerking met superieure vulling zorgt voor de ultieme demping en stijl. De prachtige details maken het geborduurde Triumph-logo helemaal af. Verkrijgbaar in bruin en zwart, passend bij uw smaak.

 

 

Relaxte stijl

Het aanpassen van uw rijpositie is eenvoudig met de montageset met voorvoetbediening. De verplaatsing zet uw voeten 175 mm naar voren in een relaxte cruiserhouding. Met behoud van de Bobber-attitude zijn er zwart gepoedercoate beugels om de nieuwe relaxte rijpositie naadloos te integreren.

Ga nog een stapje verder met de traanvormige treeplank voor de rijder. Ontworpen om uw voeten te ondersteunen en tegelijkertijd de esthetiek en het comfort te verbeteren. De verchroomde afwerking en rubberen matten met Triumph-logo voor extra grip zorgen ervoor dat u kilometer na kilometer tevreden kunt doorrijden. Vervangende gesmede geanodiseerde rem- en schakelpedalen maken de look af. De traanvormige treeplanken zijn compatibel met naar voren geplaatste voetsteunen en vereisen de montageset voor installatie.

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

Ontworpen met een compromisloze aandacht voor detail, is de Bobber het perfecte canvas voor uw houding. Voeg nog meer stijl, bescherming, comfort en veiligheid toe voor uw eigen stijl en uw wensen. Alle accessoires kunnen worden besteld en geplaatst door uw lokale Triumph-dealer.

De Bonneville Bobber streeft naar perfectie

 

 

Kies voor een prachtig uiterlijk en de ultieme gestripte rit op maat 
De Bonneville Bobber.

 

Prijzen Vanaf € 18.695,00

Triumph 2021 Bonneville Bobber