Skip to main content

STREET SCRAMBLER

REDENEN OM TE RIJDEN

Triumph Street Scrambler riding off road through trees

De mooie looks, het karakter en de toegankelijkheid van de nieuwe 2019 Street Scrambler zijn allemaal ontwikkeld en gemaakt om het rijden in de stad, buiten de stad of landweggetjes en gravelcircuits geweldig leuk te maken.  Daarom profiteert de nieuwe generatie Street Scrambler nu van een hele reeks nieuwe op de rijder gerichte verbeteringen die samen zorgen voor betere prestaties, betere looks, een betere rit en nog meer plezier.

 
Triumph Street Scrambler engine close up

1. BONNEVILLE 900CC TWIN-MOTOR

UPDATE VOOR HOGERE PRESTATIES

De Bonneville 900cc-motor van de nieuwe generatie biedt meer vermogen en betere prestaties en is bijgewerkt met een nieuwe magnesium kleppendeksel, een nieuwe lichtgewicht krukas, een geoptimaliseerde koppelingsdeksel en een lichtere koppeling. Deze aanzienlijke upgrade van de motor levert 10 pk meer piekvermogen, een toename van 18% ten opzichte van de Street Scrambler van de vorige generatie en een nieuwe hogere toerentalgrens van 7500 tpm, allemaal ontworpen en afgestemd om nog meer te leveren bij lage toeren en over het hele toerenbereik.

New Triumph Street Scrambler riding around a corner

2. HOGERE SPECIFICATIE

 VOOR EEN NOG BETERE RIT

Deze nieuwe generatie motorfietsen brengt een aanzienlijk verbeterde specificatie met zich mee.  Naast de bijgewerkte Bonneville twin-motor met 18% meer piekvermogen, geven de nieuwe Brembo-voorremmen van de 2019 Street Scrambler uitstekende remkracht, meer controle en nog meer gevoel, terwijl nieuwe cartridgevorken (met Scrambler-achtige rubberen voorvorkmanchetten) een veerweg van 120 mm bieden die geschikt is voor elk type weg.  De klassieke, grote spaakwielen en dual-purpose Metzeler Tourance-banden die standaard zijn aangebracht, dragen bij aan de uitstekende rijpositie en het kenmerkende silhouet van de Street Scrambler.

2 Triumph Street Scramblers riding on dirt lane

3. EERSTEKLAS TECHNOLOGIE

NU MET DRIE RIJMODI

Drie rijmodi – Road, Rain en Off-Road – zijn de allerbeste technologische toevoegingen.De Road en Rain rijmodi regelen de gasresponse en tractiecontrole, waar de extra Off-Road rijmodus het ABS en Tractiecontrole uitschakelt om de beleving te vergroten ongeacht de rijomstandigheden.  Een serie extra hoogwaardige rijtechnologie is ook slim geïntegreerd en minimaal zichtbaar om de strakke lijnen en het verbluffende silhouet van de motorfiets te behouden.  Inschakelbare ABS zorgt samen met de inschakelbare tractiecontrole voor het koppel van de Street Scrambler om de rijkwaliteit te verbeteren, terwijl de bekrachtigde koppeling het gemakkelijker maakt om langere ritten te rijden. 

 

4. MOOIE SCRAMBLER-STIJL

PRACHTIGE STIJL EN VORMGEVING

Mooi en opvallend; de nieuwe 2019 Street Scrambler is meteen herkenbaar aan de mooie eersteklas updates van het design die nog meer stijl en een opvallend karakter bieden.  Het legendarische silhouet van de Triumph Scrambler, de strakke lijnen, minimale carrosserie en de moderne afwerkingen van hoge kwaliteit weerspiegelen het beste van de moderne custom stijl van vandaag. Vol met belangrijke technologie, functies en details, geeft de Street Scrambler echt gestalte met zijn verbluffend mooie uiterlijk. 

 

  

REDEN 5 & 6

2 Triumph Street Scramblers riding through water

5. SPANNEND SCRAMBLER-GELUID

DUBBEL HOOG GEPLAATST UITLAATSYSTEEM . Het rijke Britse geluid van de twin scrambler wordt geleverd door het dubbele hoog geplaatste van de Street Scrambler. Met een uitlaatspruitstuk van geborsteld roestvrij staal in een strak en fraai vloeiend ontwerp, bevat deze prachtig ontworpen uitlaat een katalysatorhuis dat subtiel onzichtbaar is verwerkt in het uitlaatspruitstuk tussen het hitteschild en Triumph's kenmerkende cilinder. Afgewerkt met geborstelde roestvrijstalen dempers en stijlvol contrasterende zwarte hitteschilden, is dit is een van de kenmerken van de echt originele scrambler-stijl.

Triumph Street Scrambler parked near rocks

6. VERBETERDE DETAILS EN AFWERKING

BOORDEVOL STIJLVOLLE NIEUWE TOEVOEGINGEN. Een groot aantal toevoegingen aan de wereldberoemde klassieke looks van de Street Scrambler zorgen voor een nog hoger afwerkingsniveau. De nieuwe moderne elementen omvatten onder meer een nieuw Street Scrambler-logo op het zijpaneel, een nieuwe instrumentstyling en een nieuwe, avontuurlijk ontworpen zadelafwerking. De gestripte custom styling omvat een elegante brandstoftank met afsluitbare dop, zwarte sierkappen met het Triumph-merk en enkel gasklephuis met aluminium naafdoppen.

7. DYNAMISCHE SCRAMBLER ERGONOMIE & RIJDYNAMIEK

ONTWORPEN VOOR COMFORT EN CONTROLE

Er is een speciaal scrambler-chassis voor zelfverzekerd stuurgedrag, inclusief; een uniek frame, brede aluminium stuurstang, naar voren geplaatste voetsteunen, lange voor- en achtervering en een groot voorwiel van 19 inch.  Het resultaat is een rijhouding met een uitstekend overzicht voor rijden in de stad en op open wegen, en een natuurlijke offroad-rijpositie, voor grote mogelijkheden op onverharde wegen, ook bij staand rijden.

 

8. MEER DAN 120 ACCESSOIRES

VOOR UW EIGEN CUSTOM SCRAMBLER

De basis voor talloze custom builds over de hele wereld, de Street Scrambler is ontworpen om de perfecte gelegenheid te bieden voor elke rijder om zijn motorfiets veel gemakkelijker dan ooit te personaliseren.  Nu kan deze Street Scrambler met meer dan 120 accessoires worden aangepast aan uw eigen stijl, waardoor u nog meer nog meer focus kunt leggen op het offroad-karakter en op de prestaties en meer stijl, bruikbaarheid en bagage-opties kunt toevoegen.

 

 

 

Triumph Street Scrambler urban riding

9. A2-RIJBEWIJSSET

TOEGANKELIJKHEID VAN DE STREET SCRAMBLER

Om de Street Scrambler nog toegankelijker te maken, is er een A2-rijbewijsset beschikbaar waardoor een unieke APS-handgreep en motorafstelling mogelijk zijn, waardoor het nog eenvoudiger wordt om een echte legenadarische motorfiets te bezitten. De set wordt aangebracht door een Triumph-dealer en het volledig vermogen kan net zo gemakkelijk weer worden hersteld door de set te laten verwijderen zodra u uw volledige motorrijbewijs hebt.

 

 

De Street Scrambler is gebouwd voor maximaal rijplezier en de stijl en toegankelijkheid zijn een ongelooflijk populaire combinatie gebleken voor rijders over de hele wereld.  Dit is een motorfiets die perfect is voor u als u op zoek bent naar een authentieke moderne custom met spannend vermogen en prestaties, een stoere offroad-stijl en die legendarische vormgeving, aanwezigheid en stijl van de Triumph Scrambler.