Skip to main content
Triumph Scrambler 900)

Scrambler 900

redenen om te rijden

 

 

Eigentijdse Scrambler-stijl, opwindende koppelrijke Bonneville-prestaties, technologie gericht op de rijder en intuïtief rijgedrag; de Scrambler 900 levert een moderne Scrambler-attitude met capaciteiten en prestaties voor in de stad en off-road, voor 2021 geüpdatet met nog meer hoogwaardige details en lagere emissie.

Lees verder om meer te weten te komen over wat de Scrambler 900 te bieden heeft. 

 

 

Triumph 2021 Street Scrambler

 

1.Style

De Scrambler 900 maakt deel uit van de iconische Bonneville-familie en heeft een authentiek Scrambler-silhouet met strakke lijnen en een minimale carrosserie. Het is prachtig geëvolueerd met moderne afwerkingen met nog meer premium custom stijl en details.

Er zijn drie moderne lakkleuren, Premium accenten zijn onder andere een zijpaneel met aluminium nummerbord en Scrambler 900-logo met reliëf voor een kenmerkende stoere Scrambler-stijl, gasklephuisafwerkingen en geborsteld aluminium koplampbeugels, die de gestripte custom Scrambler-styling nog verder versterken.

2. Prestaties

De 900 cc-motor met hoog koppel biedt opwindende, koppelrijke Bonneville-prestaties, met 65 pk piekvermogen bij 7250 t/min en 80 Nm piekkoppel bij 3250 t/min. Hij levert een opwindend vermogen en koppel over het hele toerenbereik voor sterke acceleratie precies wanneer u die nodig hebt.

De vloeistofgekoelde, Bonneville-tweecilindermotor van de nieuwste generatie behoudt zijn vermogen, karakter en reactievermogen en is nu schoner en efficiënter, voldoet aan de Euro 5-vereisten, heeft een lagere uitstoot en een uitstekend brandstofrendement.

U krijgt ook het opwindende Scrambler-geluid dat u verwacht. Het compacte hoogwaardige uitlaatsysteem levert een uniek Scrambler-uitlaatgeluid dat past bij zijn kenmerkende karakter, gecombineerd met het onmiskenbare geluid van een Britse twin.

3.Capability

De hooggespecificeerde Brembo 4-zuigerremklauw voor biedt een uitstekende remkracht en een goed remgevoel, waardoor de rijder meer controle heeft. De cartridgevoorvorken met lange veerweg zijn afgewerkt met traditionele voorvorkrubbers, terwijl de instelbare dubbele schokdempers zijn voorzien van grijze veren en zwarte kappen en een veerweg van 120 mm achterwiel hebben voor een comfortabele rit op elk terrein. 

De elektronische gasklepregeling zorgt voor een responsief gevoel en biedt geweldige rijeigenschappen, veiligheid en controle via één enkel gasklephuis. Deze kenmerken zorgen samen voor intuïtieve, vertrouwenwekkende rijeigenschappen en onderstrepen de dubbele capaciteiten van de Scrambler 900.  

 

 
Triumph Scrambler 900

4. Ergonomie en rijgedrag

Verbeterde ergonomie voor de rijder zorgt ervoor dat de Scrambler 900 toegankelijk is voor elke rijder. De speciale chassisconfiguratie biedt een uniek frame, breed aluminium stuur en voetsteunen in een centrale positie. In combinatie met de lange veerweg voor en achter en een groot 19-inch voorwiel biedt hij een indrukwekkende rijpositie voor stadswegen en meer mogelijkheden op onverharde wegen en paden. De comfortabele "stand-over"-ergonomie maakt manoeuvreren mogelijk met de voeten vlak en zorgt voor vertrouwenwekkende rijeigenschappen en dagelijks comfort, terwijl de toegankelijke lage zithoogte alle rijders maximaal vertrouwen en controle biedt.

5. Toegankelijk en leuk

Er is een door de dealer te monteren set verkrijgbaar voor een A2-rijbewijs, met een aangepaste gashendel en motortune, waardoor de Scrambler 900 toegankelijk en leuk wordt voor alle rijders. De set kan gemakkelijk weer door de dealer worden verwijderd om het volledige vermogen te herstellen.

De Scrambler 900 wordt ook geleverd met een garantie van 2 jaar, onbeperkt aantal kilometers en een hoog onderhoudsinterval van 16.000 km.

6. Technologie

Geavanceerde, op de rijder gerichte technologie zorgt ervoor dat u uw rit kunt optimaliseren op basis van uw behoeften. Kies uit drie rijmodi - Road, Rain of Off-Road - die toegankelijk zijn via de moduskeuzeknop in de linkerschakelaarbehuizing. De modi Road en Rain passen de gasklepregeling en tractiecontrole aan, terwijl de modus Off-road de ABS en de tractiecontrole uitschakelt voor een beter gevoel op losse ondergrond.

Schakelbare ABS en schakelbare tractiecontrole zijn standaard ingebouwd om het koppel te regelen wanneer de tractie in het gedrang komt, wat het tweeledige doel van de motorfiets weerspiegelt. De koppelingsbekrachtiging is geoptimaliseerd voor een lichte en gemakkelijke bediening voor meer comfort tijdens lange ritten en in druk verkeer. 
Er is ook een opvallend en energiezuinig LED-achterlicht, een in de sleutel geïntegreerde startonderbreker en een USB-lader onder de stoel voor het opladen van uw gadgets.

Triumph 2021 Street Scrambler

 

 

7. Wielen en banden

De 19" spaakwielen voor en 17" spaakwielen achter van de Scrambler 900 met een zwarte afwerking op de naven en velgen dragen bij aan de imponerende rijpositie en het kenmerkende silhouet. De hooggespecificeerde Metzeler Tourance-banden dienen twee doelen en bieden maximale kilometrage op stadswegen en een geweldige tractie op lichte offroad ondergrond. Ook zorgen ze voor grip, duurzaamheid en een nauwkeurige handling onder alle omstandigheden.

8. Accessoires

Met een keuze uit meer dan 120 originele Triumph-accessoires, kunt u de Scrambler 900 helemaal eigen maken. De accessoirereeks is naast de motorfiets zelf ontworpen voor eenvoudige integratie, en getest volgens dezelfde hoge normen, en biedt bescherming, comfort, stijl, mogelijkheden en veiligheid. 

Van een geribbeld zadel voor meer comfort en stijl, tot een roestvrijstalen carterbeschermplaat en FOX verstelbare achtervering voor het ultieme offroad rijden; u kunt uw rit helemaal afstemmen op uw wensen.

 

De nieuwe Street Scrambler. Gemaakt voor vrijheid en plezier.

 

Hoe gaat u uw Scrambler 900 personaliseren?

Triumph 2021 Street Scrambler