Skip to main content

PERSONALISEER

Triumph Street Triple 765

 

 

Kies uit een breed assortiment originele Triumph-accessoires om uw Street Triple te personaliseren. Of u uw Street Triple nu wilt laten opvallen, de eigenschappen en het comfort op lange ritten wilt verbeteren, nog meer op de rijder gerichte technologie wilt toevoegen of uw nieuwe machine gewoon wilt beschermen tegen schade; er is iets voor elk type Street Triple-rijder. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe u de beste Street Triple nog beter kunt maken. 
Ga naar de pagina Motorfietsconfiguratie om te zien hoe u accessoires voor uw Street Triple kunt selecteren en bestellen. 

 
Street Triple 765 RS Accessories

 

 

TECHNOLOGIE

De nieuwste generatie van de Street Triple zit al boordevol innovatie en laat op technologisch gebied nog maar weinig te wensen over. 

De nieuwe cruisecontrol is de perfecte aanvulling voor rijders die veel op de snelweg rijden en/of door gebieden rijden waar een snelheidsbeperking geldt. Het aanhouden van een vooraf ingestelde snelheid verbetert het brandstofverbruik en vermindert de vermoeidheid doordat de rechterhand meer bewegingsvrijheid krijgt tijdens lange ritten.

Om de Bluetooth-mogelijkheden van het 5" TFT-scherm volledig te benutten, is er een module beschikbaar voor volledige My Triumph-connectiviteit. Dit maakt telefoon- en muziekbediening mogelijk en biedt turn-by-turn navigatie.

Dynamische LED-richtingaanwijzers combineren stijl met technologie en bieden personalisering en een betere zichtbaarheid voor andere weggebruikers. 

 • Cruisecontrol
 • My Triumph-Bluetooth-module
 • Dynamische LED-richtingaanwijzers
 

 

BESCHERMING & COMFORT

Om uw nieuwe Street Triple te beschermen tegen schade, vormen de frame- en swingarmbeschermers een aanvulling op de kenmerkende en agressieve lijnen, terwijl de perfect op elkaar afgestemde motorbeschermers de schade bij een valpartij subtiel maar effectief beperken.

Er is een elegant fly screen verkrijgbaar om de kracht van de rijwind te verminderen en het comfort op lange afstanden te verbeteren, terwijl alleweatherrijders met warme handen kunnen genieten van winterse ritten en een opgeruimd, draadvrij stuur met intern aangesloten verwarmde handgrepen. Voor extra comfort en veiligheid van de passagier is er ook een handgreep verkrijgbaar. 

Bobbins-steunpunten voor het motorblok zorgen voor extra gemak bij routineonderhoud en een Triumph-hoes van topkwaliteit zorgt ervoor dat uw motor onberispelijk blijft en klaar is voor de volgende rit. 

 • Framebeschermers
 • Beschermingsset voor swingarm
 • Motorkapbeschermers
 • Verwarmde handgrepen
 • Handgreep voor passagier
 • Bobbins-steunpunten voor het motorblok
 • Triumph-hoes
 • Fly-screen

 

 

Triumph Street Triple Pillion grab rails

 

 

STIJL EN DETAILS

Hoewel de Street Triple onmiskenbaar een prachtige motorfiets is, is het met de vele beschikbare stylingonderdelen nog nooit zo eenvoudig geweest om uw Street Triple te personaliseren en er echt uw Street Triple van te maken.

De hoogtepunten zijn een kentekenplaathouder en een transparante LED-achterlichtgroep voor een strakkere achterkant. Ook aan kleinere, maar niet minder belangrijke, details is gedacht, met prachtig het stuur en het remvloeistofreservoir. 

 • Kentekenplaathouder
 • Transparante led-achterlichtgroep
 • Bewerkt remvloeistofreservoir

 

 

 

BAGAGE

Het leuke en dynamische karakter van de Street Triple maakt van elke rit een genot, van lange vakantieritten tot woon-werkverkeer in alle weersomstandigheden. Voor nog meer veelzijdigheid kunnen een stijlvolle waterbestendige tanktas en zadeltas snel van de motorfiets worden losgemaakt voor gebruiksgemak en dagelijkse bruikbaarheid. 

 • Tanktas
 • Zadeltas
 

STREET TRIPLE 765

Een grote stap voorwaarts in prestaties, vermogen en technologie, in overeenstemming met zijn legendarische drievoudig aangedreven karakter - dit is de nieuwe definitieve streetfighter. 

Prijzen Vanaf € 12.195,00

Step

STREET TRIPLE 765

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.