Rocket TFC Concept

Triumph Rocket TFC Concept
EEN MEESTERWERK VAN BRITSE TECHNIEK

De legendarische Rocket van Triumph staat bekend als een puur origineel exemplaar, met meer kracht, aanwezigheid en vermogen dan alle andere.  En nu staat er een ultra-zeldzame, ultra-premium Triumph Factory Custom Rocket op de planning.  Met een gloednieuwe Triple-blok, zal 's werelds grootste productiemotor op spectaculaire wijze zijn eigen klasse herdefiniëren met het hoogst mogelijke koppel en prestaties, geavanceerde technologie, een gloednieuw chassis en het hoogste niveau van premium uitrusting.  De ultieme motorfiets komt eraan.

 

 

Side shot of Triumph Rocket TFC concept featuring distinctive  three header exhaust

EXCLUSIEF

Met een geplande totale wereldwijde productie van slechts 750 stuks, is dit een zeer gelimiteerde editie van het TFC-concept van Triumph Motorcycles, ontworpen om de meest begeerlijke Triumph ooit te worden.

Side shot of Triumph Rocket TFC concept featuring distinctive  three header exhaust

HET ALLERBESTE

's Werelds grootste productiemotor staat centraal voor de klassebepalende prestaties van de Rocket TFC, maar het nieuwe chassis van deze uitzonderlijke motorfiets en de eersteklas remmen en ophanging leveren de dynamische stuureigenschappen van een wereldberoemde roadster.

Side shot of Triumph Rocket TFC concept featuring distinctive  three header exhaust

ONGELOFELIJK

Het ultieme in volmaaktheid; geavanceerde technologie is ontworpen om te combineren met op de motorrijder gerichte mogelijkheden, een adembenemend mooie stijl en een ongelooflijk krachtige aanwezigheid op de weg.

Side shot of Triumph Rocket TFC concept featuring distinctive  three header exhaust

GELUID

Innovatieve techniek, stijl en een prachtige uitlaat met drie koppen zorgen voor een ongelofelijk diep, rijk en nieuw Rocket TFC-gegrom.

Full shot of the Triumph Rocket concept TFC highlighting silhouette of this British engineering masterpiece

AFKOMST

In 2004 veroverde de buitengewone Rocket III-motor de wereld.  Met de grootste productiemotor ter wereld, drievoudige verchroomde uitlaatbochten en een zwart silhouet, kon geen enkele andere motorfiets tippen aan zijn verschijning.  Bovendien zorgde het wereldberoemde niveau van ongelooflijk vermogen, rijeigenschappen en prestaties vanaf het begin voor de legendarische status van de Rocket.

 

 

 

HET CONCEPT WORDT WERKELIJKHEID


Triumph Rocket TFC side panel with TFC detailing and badging

WERELDWIJDE LANCERING

Op 1 mei 2019 zal Triumph het tweede Triumph TFC-model lanceren dat deel uitmaakt van deze geheel nieuwe line-up; de verbluffende Rocket TFC.
Op deze datum worden de volledige specificaties, prijs en verkrijgbaarheid onthuld van deze zeer beperkte oplage van slechts 750 motorfietsen. 


Mis de introductie van de Rocket TFC niet en ontvang onze exclusieve updates direct in uw inbox.

Triumph Thruxton TFC full bike shot

OOK: THRUXTON TFC

Zeldzaam, mooi en speciaal. De allereerste TFC-release herdefinieert de mogelijkheden en is de perfecte introductie tot de nieuwe benadering van Triumph voor het maken van custom specials.

Step

Rocket TFC Concept

Het volledige verhaal van de Rocket TFC zal bekend worden gemaakt op 1 mei. Om als eerste hierover op de hoogte te worden gehouden en het laatste Triumph nieuws graag HIER aanmelden.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.