Skip to main content

TRIUMPH MOTORCYCLES

Ons verhaal

01

WAAROM TRIUMPH

Wij worden gedreven door de vaste wil de beste motorfiets ter wereld te bouwen.

Wij staan nooit stil en halen dag in, dag uit het beste uit onszelf om onze motorrijders nog beter van dienst te zijn. Wij bouwen legendarische motorfietsen die recht doen aan ons verleden en tegelijkertijd de toekomst omarmen door een gedurfd design, originele stijl, doelgericht ontwerp en oprechte passie voor het rijden.

Wij zijn altijd gericht op levering van een complete rijervaring en produceren motorfietsen die een perfecte balans hebben tussen vermogen, rijgedrag en stijl, waardoor de rijder volledig wordt opgenomen in de rit en het beste in zichzelf naar voren kan halen. 

Dit is onze passie en onze obsessie
Wij streven naar hetzelfde als onze motorrijders: DE PERFECTE RIJBELEVING.

Nick Bloor

 

CEO Triumph Motorcycles

 

BIJ TRIUMPH STREEFT IEDEREEN ERNAAR DE BESTE MOTORFIETSEN TER WERELD TE MAKEN.

Female rider on a Triumph Motorcycle with water in the background
Triumph motorcycle tank being hand painted

TRIUMPH PRECISIE, AMBACHT EN TECHNIEK

Van concept en ontwerp, tot techniek, testen en productie; het leveren van de complete rijervaring is onze passie en obsessie

02

ONZE MOTORFIETSEN

DE VERHALEN ACHTER DE BEROEMDE NAMEN

03

DE SNELSTE TER WERELD

Triumph Land Speed record

WINNEN ZIT IN ONS BLOED

Toen Jack Marshall in 1907 de eerste Isle of Man TT won op een Triumph, ontstak hij een vuur dat sindsdien hevig brandt in iedere motorrijder.

Het oneindige verlangen om de snelste te zijn, de eerste, degene die de grenzen opzoekt en ze overschrijdt, gewoon omdat iemand dat moet doen… het zit een beetje in het DNA van iedere motorrijder.

04

Adventure

View of a Vista with Triumph adventure bikes on the peak

Adventure

Het vuur van de ontdekkingsreiziger brandt in iedere Triumph-rijder. Legendarische avonturen en de spanning van wat er achter de volgende bocht ligt, want misschien is dat wel zo'n onvergetelijk beeld dat zich voor altijd in je geheugen brandt. 

Sommigen banen hun eigen pad. Dat zijn de mannen en vrouwen die 's morgens opstaan met het doel om één kilometer verder te rijden dan de laatste rijder voor hen. 

05

Tijdlijn merk

THE ORIGINAL BRITISH MOTORCYCLE COMPANY

Bonneville

EEN TRADITIE ZOALS GEEN ANDERE

 

Al meer dan 100 jaar vormen de passie en innovatie van Triumph de evolutie van de motorfiets. Met een ongeëvenaarde geschiedenis van legendes, van categoriebepalende motorfietsen tot race-iconen, is Triumph een van 's werelds meest bekende en geliefde motormerken.

 

Triumph Racer