Skip to main content

EXCITING NEW PARTNERSHIP OF JAMES BOND AND TRIUMPH MOTORCYCLES

De compleet nieuwe Tiger 900 en de Scrambler 1200 spelen een hoofrol in de 25e James Bond film

James Bond Triumph Tiger 900
Triumph Motorcycles is ongelooflijk trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met de 25e officiële James Bond film en EON Productions. Het Triumph-ontwerpteam werkte samen met het stuntteam uit de film om verschillende speelfilmmotoren te configureren, waaronder de speciale voorbereiding van de Tiger 900- en Scrambler 1200-modellen voor extreme en dynamische actiescènes. 

Nick Bloor, CEO van Triumph, zei: "Triumph is verheugd om samen te werken met de nieuwste James Bond-film. Triumph Motorcycles heeft het geluk dat het een rijke geschiedenis heeft in vele  blockbusterfilms, dus het grote scherm is geen onbekende voor ons merk. We weten dat onze motoren capabel zijn en we kunnen niet wachten om ze in actie te zien als de film uitkomt, inclusief de nieuwe Tiger 900". 

James Bond stuntcoördinator Lee Morrison zei: "Triumph gaf ons vroege Tiger 900-prototypes voordat de motorfiets gelanceerd was, zodat we konden filmen op 3 belangrijke locaties. Ik moet zeggen dat we letterlijk alles met de motoren hebben gedaan. Grote steile, scherpe rotsen, diepe drassige modder, hoge snelheden, grote sprongen en enorme beklimmingen en afdalingen in verschillende omstandigheden. De Tigers hebben het echt ongelooflijk goed gedaan, zonder mechanische problemen, en voor mij bewijst dit echt dat deze motoren tot alles in staat zijn".  

 
The Scrambler 1200 Bond Limited Edition static shot

Na het aangaan van de stuntuitdagingen en de prestatie-eisen van een grote filmproductie, en na talloze verzoeken van klanten, was het een volgende natuurlijke stap voor ons om een motorfiets te produceren ter ere van dit succes. 

Dus hier is hij dan. Geïnspireerd op de Scrambler 1200-motorfiets uit No Time To Die, hebben we een speciale Limited Edition-motorfiets gemaakt ter ere van ons nieuwe en spannende partnerschap.

Step

DE NIEUWE TIGER 900

Een nieuwe adventure bike met een moderne uitstraling.

Terms and conditions

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.

Tiger 900 GT Pro Korosi Red RHS CGI

TIGER 900 GT

Getransformeerd voor nog meer avontuur in de stad, rijden over lange afstanden en alles daartussenin.

De verbluffende nieuwe Tiger 900 GT-serie is speciaal gebouwd voor avontuur op de weg en beschikt over alle uitrusting en technologie die nodig is om elke rit met comfort en stijl te benaderen.

Tiger 900 Rally Pro Front view CGI
Tiger 900 Rally Pro Matt Khaki RHS CGI

TIGER 900 RALLY

Getransformeerd voor maximaal offroad-avontuur, rijplezier, controle en comfort de hele dag door.

De opwindende Tiger 900 Rally-serie zet een nieuwe maatstaf voor handling, specificaties en stijl, met de prestaties en technologie om u overal mee naartoe te nemen waar u maar wilt.