Skip to main content

DE RONDLEIDING DOOR DE TRIUMPH-FABRIEK

Overzicht

Een prachtige gelegenheid om achter de schermen te kijken van het wereldberoemde hoofdkwartier van Triumph in Hinckley. Tijdens deze unieke fabrieksrondleiding leert u minder bekende feiten, krijgt u opmerkelijke inzichten en ziet u het productieproces van onze Triumph-motorfietsen van dichtbij. 

Toegang tot de Visitor Experience, de Shop en het Café is gratis, maar vergeet niet vooraf onze exclusieve fabrieksrondleiding te boeken. De rondleiding kost slechts 20 Britse ponden per persoon en geeft toegang tot een uniek kijkje achter de schermen waar u uit eerste hand kunt zien met welke precisie de wereldberoemde Triumph-motorfietsen worden gebouwd.

FACTORY TOUR ESSENTIAL INFORMATION

Prijs
 £20 per persoon
Hoe te boeken 
Alleen vooraf online te boeken
Duur
1,5 uur

Voor elke fabrieksrondleiding zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, controleer daarom vooraf online de beschikbaarheid, voordat u uw bezoek plant.

Triumph Visitor Center

De rondleidingen door de fabriek vinden plaats op:

Uw exclusieve fabrieksrondleiding kan uitsluitend online vooraf worden geboekt, controleer daarom hier de beschikbaarheid en boek vandaag nog uw tickets.

Voor een veilige verwerking van de betalingen, zijn wij een partnerschap aangegaan met ticketingbedrijf Eventbrite.

Sorry, but we don't offer Factory Tours on Bank Holidays. The Visitor Experience, Cafe and Store will be open from 1st Nov 2017.

Triumph Visitor Experience Factory Tour

Wij verwelkomen

Kinderen van 10 jaar en ouder die worden begeleid door een volwassene. Helaas kunnen wij geen jongere kinderen toelaten.

Voltijds verzorgers, mogen gratis een geregistreerde, betalende gehandicapte bezoeker begeleiden. Toon hiervoor bij aankomst een bewijsmiddel van uw status als verzorger: identiteitskaart, getekende brief van de werkgever op briefpapier, of een brief van de afdeling Sociale Zaken van uw gemeente geldend als afdoende bewijsmiddel.

Boek uw fabrieksrondleiding vooraf

Uw exclusieve fabrieksrondleiding kan uitsluitend online vooraf worden geboekt, controleer daarom hier de beschikbaarheid en boek vandaag nog uw tickets.

Voor een veilige verwerking van de betalingen, zijn wij een partnerschap aangegaan met ticketingbedrijf Eventbrite.
BOEK NU

Toegankelijkheid

Het Triumph Experience-bezoekerscentrum, het café en de fabrieksrondleiding zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

However, please do inform us about any particular needs by calling us in advance on 01455 453088.

Groepsboekingen

Voor groepen moet de toegangsprijs voor de volledige groep vooraf worden voldaan.

Voor rondleidingen voor groepen, scholen en overig speciale bezoekswensen, kunt u contact met ons opnemen.

Tel: 01455 453088 or Email: factorytours@triumph.co.uk


Exclusief

Verzeker uzelf van een prachtig aandenken aan uw Triumph-fabrieksrondleiding met uw unieke, gepersonaliseerde VIN-plaat-sleutelhanger.  

Bestel uw sleutelhanger meteen tijdens het boeken van uw rondleiding, dan kunt u hem bij ons in ontvangst nemen! 

Veelgestelde vragen

Tassen. Tijdens uw bezoek aan de fabriek staat een kluisjesruimte ter beschikking waar u tassen en overige bezittingen tijdelijk kunt opbergen. Camera's en telefoons moeten tijdens uw rondleiding worden opgeborgen in een kluisje.

Verzorgers. Vergeet niet de gevraagde documentatie mee te nemen, waarmee u uw status als verzorger en uw leeftijd kunt aantonen.

Kinderen. Kinderen van 10-16 jaar, moeten tijdens de fabrieksrondleiding steeds worden begeleid door een volwassene. Helaas kunnen wij geen kinderen jonger dan 10 jaar toelaten tijdens de fabrieksrondleiding, zij zijn echter van harte welkom in ons Triumph Experience-bezoekerscentrum. 

Honden. Geaccrediteerde hulp- en geleidehonden zijn welkom in ons bezoekerscentrum, inclusief het café en de fabrieksrondleiding. 

Tijdschema fabrieksrondleidingen. Het is mogelijk dat het tijdschema van onze fabrieksrondleidingen wijzigt. Raadpleeg bovenstaande paragraaf Toegang voor de details.

Schoeisel. Uit overwegingen van comfort en veiligheid, raden wij bezoekers sterk aan tijdens de fabrieksrondleiding platte schoenen te dragen met gesloten neuzen. 

Helmen en rijkleding. Voor deelnemers aan de fabrieksrondleiding staan kluisjes ter beschikking, waarin zij helmen en rijkleding veilig kunnen opbergen tijdens de rondleiding.

Terugbetalingen. Wanneer u een boeking voor een fabrieksrondleiding annuleert, kunnen wij hiervoor helaas geen terugbetaling verzorgen. Wij zullen echter ons best doen uw bezoek om te boeken, mits de beschikbaarheid dit toestaat. 

Parkeren. Op onze locatie is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar, waaronder speciale parkeervakken voor gehandicapten.

Fotografie. Het nemen van foto's tijdens de fabrieksrondleiding is helaas niet toegestaan. Op alle overige plaatsen in de Triumph Experience is dit wel toegestaan. Postkaarten met foto's van de fabriek zijn verkrijgbaar in de shop in het bezoekerscentrum.


Bezoekersinformatie

Alles wat u moet weten om ons te vinden en een onvergetelijke tijd met ons door te brengen.


LEES MEER