Skip to main content

RICKY CARMICHAEL'S ZOMERAVONTUUR 2022

Ricky Carmichael Riding a Triumph Tiger 1200
Epic Adventures Ricky Carmichael 16th sep 2022

 

Tiger 1200 Epic Adventures 

Ricky Carmichael inspireert met een inkijkje in zijn motoravontuur in de zomer van 2022, waarin hij op de Triumph Tiger 1200 Rally Pro en Explorer reed.

#Tiger1200EpicAdventures

 

 

“Wat een geweldige rit! Elk jaar dat we deze rit doen wordt hij beter en beter! Ik sta er versteld van dat we steeds weer nieuwe wegen vinden die naar nieuwe plaatsen leiden die net zo spectaculair zijn als de plaatsen waar we het jaar ervoor geweest zijn. We zeggen het elk jaar en het is waar: er is geen betere manier om dit land te zien dan op een motorfiets. Een adventure-motorfiets maakt het nog beter omdat je mogelijkheden worden uitgebreid om niet-traditionele routes te vinden die vaak leiden naar nieuwe plaatsen die je anders niet zou hebben ontdekt! Dat was ook dit jaar weer het geval en ik ben er dankbaar voor dat ik de kans krijg om deze rit elk jaar te doen. De onlangs vernieuwde en opnieuw ontworpen 2023 Triumph Tiger 1200 Rally Pro en Tiger 1200 Rally Explorer maakten de rit van dit jaar nog beter met het aantal kilometers dat we aflegden.”

 

 

Lees het volledige artikel:

ONTDEK MEER

Tiger 1200 Rally Explorer

De ultieme accessoires voor de ultieme avontuurlijke motorfiets voor lange afstanden. Superstevige bescherming, robuuste bagage-opties en een keuze uit meer dan 50 hoogwaardige onderdelen voor meer avontuur zijn slechts een klik verwijderd.

Prijzen Vanaf € 27.395,00

2022 Triumph Tiger 1200 Rally Explorer in Matt Khaki
Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Epic Adventures rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.