Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally)

TIGER 1200

FUNCTIONALITEIT

 

 

Het verkennen van het onbekende is waar avontuurlijke rijders over dromen. De adrenaline van het ontdekken, de opwinding bij het rijden door nieuwe landschappen. 

 

 

Uitgevoerd door professionals in een gesloten en gecontroleerde omgeving. Niet imiteren. Draag altijd een geschikte beschermende uitrusting.

 

 

 

Als u graag offroad rijdt, dan zijn de nieuwe Tiger 1200 Rally Pro en Explorer gebouwd om u daar te brengen. Veel bodemvrijheid, echte offroad wielmaten (21" voor, 18" achter), tubeless spaakvelgen en Metzeler Karoo-banden behoren allemaal tot de standaarduitrusting van deze motor (Michelin Anakee Wild-banden zijn verkrijgbaar als een in het handboek goedgekeurde optie voor extreem terrein). 

Voeg daarbij een perfect bemeten allroad-rijpositie, een motorblok met veel tractie onderin, hoogwaardige semi-actieve Showa-vering met een veerweg van 220 mm en speciale Off-Road- en Off-Road Pro-rijmodi, en het resultaat is een nieuwe maatstaf in avontuurlijke offroad capaciteiten, voor het ultieme allroad-avontuur 

 

 

 

 

Als uw ideale rit volledig op de weg is gericht en u slechts af en toe offroad gaat, zijn de GT Pro en GT Explorer klaar voor lichte offroad avonturen met een speciale offroad rijmodus en 200 mm veerweg.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 GT

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...