Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 GT explorer)

Tiger 1200

TECHNOLOGIE

 

 

De nieuwste technologie is naadloos in de nieuwe Tiger-reeks verwerkt om u te helpen verder, langer, veiliger en in alle comfort te rijden. Dit zijn slechts een paar van de belangrijkste kenmerken.

 

 

Beide Explorers zijn uitgerust met een volledig nieuw dodehoekradarsysteem van Triumph, ontwikkeld in samenwerking met Continental, dat met de Blind Spot Assist en de Lane Change Assist twee belangrijke veiligheidsfuncties biedt. 

 

 

De geheel nieuwe Showa-vering past zich automatisch aan de belading aan en het semi-actieve systeem controleert en past de demping tijdens het rijden voortdurend aan, waarbij de bestuurder de gewenste instellingen met een druk op de knop kan selecteren. Geen tools, geen compromissen voor de omstandigheden, gewoon de ideale instellingen als u ze nodig hebt.

2022 Triumph Tiger 1200 GT pro)

 

 

Geoptimaliseerd ABS in bochten en geoptimaliseerde tractiecontrole in bochten zorgen voor veiligheid en geruststelling in lastige omstandigheden. De soepele, koppelloze schakelfunctie van het Triumph Shift Assist-systeem (accessoire-optie voor de Tiger 1200 GT) zorgt voor een soepele rit, comfort voor de passagier en minder vermoeidheid.

De zes rijmodi passen de gasrespons, tractiecontrole, ABS en veringsinstellingen aan de voorkeuren van de rijder en het terrein aan.

Het volledig keyless systeem betekent geen gedoe met handschoenen aan en helpt om even vlot te tanken. Er is een optie om de draadloze functie uit te schakelen voor nog meer veiligheid wanneer u niet in de buurt van uw motorfiets bent.

 

 

Meervoudig instelbare handvatverwarming is standaard op alle modellen behalve de GT, terwijl de Explorer-varianten ook profiteren van onafhankelijk instelbare zadelverwarming voor bestuurder en passagier. 

2022 Triumph Tiger 1200 heated grips accessory

 

 

Hill Hill Hold-controle, volledig LED-verlichting met adaptieve bochtverlichting, een verlijmd 7" TFT-scherm, cruisecontrol, USB-oplader, bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) en een lichtlopende, hydraulische slipkoppeling zorgen samen voor het hoogste niveau van veiligheid, comfort en luxe voor de opwindende en dynamische prestaties van de Tiger 1200 (functies zijn mogelijk niet standaard aanwezig op alle modellen).

2022 Triumph Tiger 1200 TFT screen

 

 

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...

 

 

Step

Tiger 1200

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.