Skip to main content
2021 Bonneville T120)

116 SPECIALE BONNEVILLE-ACCESSOIRES

 

 

Hoewel we allemaal een gemeenschappelijke liefde voor het motorrijden hebben, delen we niet altijd dezelfde rijstijl en rij-ambitie. Met een uitgebreide collectie originele Triumph-accessoires is er voor elke eigenaar iets om de Bonneville-ervaring verder te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar koffers voor die road trip, naar betere achtervering voor de zondagse rit of gewoon een veilige rit met op maat gemaakte motorbeschermers of motorvalbeugels, er is altijd iets om je Bonneville meer eigen te maken. 

Met 116 originele accessoires om uit te kiezen, waaronder meer dan 50 onderdelen om de stijl te verbeteren, om je Bonneville echt te personaliseren. 

 

HIER ZIJN ENKELE VAN ONZE FAVORIETEN 

 

THE GREAT ESCAPE. EROPUIT TREKKEN KAN NIET MAKKELIJKER. OF STIJLVOLLER.

Comfort en veelzijdigheid zijn in elke Bonneville ingebouwd, dus de kans is groot dat je ritten langer worden. Als voorbereiding op een grote roadtrip of gewoon een weekendje weg, is er een scala aan comfortverhogende accessoires die bij jou en je T120 passen. We hebben het beperkt tot deze drie favorieten.

Een transparant toerscherm dat binnen enkele minuten is te plaatsen, helpt de inspanning te verminderen en de vermoeidheid van de rijder op de snelweg te verminderen.
De allernieuwste gewaxte katoenen fietstassen en bijpassende tanktas combineren een verbluffende Sixties-stijl met een moderne functionaliteit. Met 13,8 liter inhoud per fietstas en nog eens 10 liter in de tanktas is er voldoende ruimte voor alle vakantiespullen. 

Ga je van de gebaande paden af en ga je de bergen in? Dan zullen verwarmde handgrepen voor een beetje luxe zorgen tijdens de reis. Speciaal gemaakt voor de Bonneville, de montage is eenvoudig en de status van de verwarmde handgrepen wordt op het dashboard weergegeven. 

 • Transparant toerscherm
 • Gewaxte katoenen tassen
 • Handvatverwarming
 

BESCHERM JE INVESTERING

Met onderdelen die ontworpen zijn om de T120 of T120 Black te beschermen en aan te vullen, is gezond verstand nog nooit zo stijlvol geweest. 
De aluminium carterbeschermplaat is geanodiseerd voor een stevige, duurzame afwerking en is verkrijgbaar in zowel helder als zwart, passend bij beide modellen. Een discrete maar doelgerichte aanpassing van de T120 en een geweldige manier om de Bonneville-motor vrij te houden van steenslag. 

Motorvalbeugels combineren een robuuste bescherming met nostalgie. Ontworpen in overeenstemming met de traditionele vormgeving van de T120 en T120 Black, voegt deze praktische accessoire extra stijl en bescherming toe aan de deksels van het koppelingshuis en de dynamo.
Voor degenen die de voorkeur geven aan een beetje meer ingetogen bescherming van de motor, hebben we een paar slijtvaste, glasgevulde nylon motorkappen ontwikkeld om het onderste deel van de motor te beschermen.

Verdere subtiele bescherming wordt geleverd door de CNC-gefabriceerde vorm van de vorkbeschermers. Gemakkelijk te monteren en afgewerkt met geëtste aluminium afstandsbussen en acetyl geleiders beschermen de vorken.

 • Aluminium carterbeschermplaat
 • Motorvalbeugels
 • Beschermingsset voor motor
 • CNC-gefabriceerde valbescherming voorvork

 

BEVEILIGING. ZORG ERVOOR DAT JE BONNEVILLE, JE BONNEVILLE BLIJFT...

Vaak is een eenvoudig afschrikmiddel genoeg, maar wij hebben een hele reeks beveiligingsoplossingen om je motorfiets te beveiligen. 
Je kunt het originele Triumph beugelslot met de montageset eenvoudig meenemen naar de stad. Het slot zit netjes tussen de gasklephuizen en de krukassen als het niet wordt gebruikt, en is gemakkelijk bereikbaar als je het nodig hebt. 

Onze Thatcham-goedgekeurde (Categorie 2-1) alarmset zorgt voor gemoedsrust dankzij de oorverdovende sirene. De T120 is ontwikkeld in samenwerking met de veiligheidsexperts van Datatool en is ontworpen om in perfecte harmonie te werken met de kabelboom van de T120. 

De combinatie van de zware Triumph-ketting met slot en bijpassende grondanker van gehard staal is ideaal voor de garage of de parkeerplek. Deze hoogwaardige accessoires zijn door Triumph gekozen en goedgekeurd en voldoen aan de hoogste normen. 

 • Beugelslot en montageset
 • Alarmset
 • Ketting en slot / grondanker

 

DE ULTIEME PRAKTISCHE KLASSIEKER 

Veelzijdigheid en functionaliteit gaan hand in hand met de T120 Bonneville. De T120 kan op maat worden afgestemd op elke reden om te rijden. 
De middenstandaardset is een perfecte aanvulling om te helpen bij de reiniging van het achterwiel en het onderhoud van de ketting. 
De Triumph topbox is een fantastisch accessoire voor de forens. Gemakkelijk te monteren en te verwijderen met de op maat gemaakte beugel. Met een capaciteit van 3 kg is deze stoere, waterdichte topbox ideaal om een reeks items veilig en droog te houden. 

Voor een lichtere lading en meer comfort en veiligheid voor de passagiers is de gecombineerde grijpstang en rek een goede keuze. Subtiel gestyled om perfect bij de T120 te passen, zonder op te vallen - tot je het nodig hebt. 

 • Middenstandaardset
 • Topbox
 • Handsteun en handgreepset

 

Jouw Bonneville, jouw manier. 

BONNEVILLE T120

Verbeterde prestaties, bediening en technologie, tijdloos Bonneville-design DNA: het absolute Britse motorfietsicoon, prachtig geëvolueerd.

2021 Bonneville T120