Skip to main content

DE ULTIEME MODERNE CLASSIC

De tijdloze stijl en het legendarische karakter van de oorspronkelijke Bonneville zijn weer terug.

Man riding Triumph bonneville T120 motorcycle through city
Triumph bonneville T120 black parked on side of road with man sitting on it

FRAAIE EVOLUTIE VAN EEN TIJDLOZE LEGENDE

De originele Bonneville van 1959 is een onbetwiste motorlegende. Voor veel motorrijders van alle leeftijden vertegenwoordigt deze Bonneville de essentie van wat een motorfiets hoort te zijn. Geïnspireerd door de oorspronkelijke uitstraling en schoonheid van die legendarische Bonneville, is de Bonneville in de gedaante van de T120 en T120 Black helemaal terug voor een nieuwe generatie motorrijders, geëvolueerd voor moderne prestaties, technologie en functionaliteit, terwijl zijn authentieke Britse stijl en karakter behouden zijn gebleven.

Bud Ekins T100 special limited edition with the tank knee pads

T120 BUD EKINS SPECIAL EDITION

Met dezelfde houding, stijl en silhouet van onze originele Bonneville uit '59, viert deze nieuwe prachtige special edition van de T120 het ongelooflijke leven en de prestaties van de Amerikaanse woestijnracer, stuntrijder en motoricoon Bud Ekins.

Man riding Triumph bonnevile T120 motorcycle with woman pillion
Triumph bonneville T120 side shot in jet black

BONNEVILLE T120

De Bonneville T120 is geïnspireerd op de legendarische Bonneville uit 1959 en vormgegeven met behoud van de originele legendarische trekken, met een ongekend niveau van details, kwaliteit en afwerking, waaronder zwaar verchroomde meerdelige Triumph-tankbadges, handgreep, innovatieve dubbelwandige verchroomde uitlaatbochten en geluiddempers in peashooterstijl. Met een niveau van moderne prestaties en functionaliteit dat past bij zijn tijdloze uitstraling is dit een moderne Bonneville; een echte legende die fraai is geëvolueerd.

Triumph bonneville T120 black riding down road
Triumph bonneville T120 black in matt black

BONNEVILLE T120 BLACK

Met het volledige legendarische karakter, de kwaliteit, prestaties en functionaliteit van de T120 tilt deze ruige en stoere Bonneville T120 Black deze moderne klassieker naar een nieuw niveau met een heel eigen uitstraling, individualiteit en stijl. En met het ongelooflijke niveau van details en verfijning is de Bonneville T120 Black is een echt modern motorstijlicoon.

DE BONNEVILLE T120-SERIE IN CIJFERS

1959 INTRODUCTIE

De T120 heeft nog de tijdloze stijl van de originele Bonneville uit 1959 die aan de wieg stond van een culturele revolutie.

1200 CC BONNEVILLE TWIN

1200cc-motorblok dat speciaal voor deze moderne klassieker is gebouwd en is ontwikkeld met instandhouding van het silhouet van het origineel uit 1959.

80 PK PIEKVERMOGEN

Het motorblok met hoog koppel geeft niet alleen onderin maar over het hele toerentalbereik veel vermogen af.

160+ ACCESSOIRES

Pas de stijl, prestaties en functionaliteit van uw Bonneville T120 helemaal aan uw smaak aan met ruim 160 accessoires van hoge kwaliteit.

Bekijk de specificaties