Skip to main content

REDENEN OM TE RIJDEN

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

  De Speed 400 brengt de nieuwe modern-klassieke ervaring van Triumph naar meer rijders dan ooit tevoren. 

De gloednieuwe ééncilinder uit de TR-serie, die herinnert aan de Triumphs van vroeger en de allernieuwste technologieën aan boord heeft, is ontworpen om een volledig bruikbaar, karaktervol en responsief vermogen met toonaangevende prestaties te leveren.

Een neutrale maar indrukwekkende zithouding met een lage zadelhoogte zorgt in combinatie met het speciale roadsterchassis en de vering en remmen van topkwaliteit voor het kenmerkende wendbare, vertrouwenwekkende rijgedrag van Triumph, waardoor motorrijders van alle niveaus optimaal genieten van de dynamische prestaties van de Speed 400.

De uitzonderlijke afwerking en aandacht voor details die kenmerkend zijn voor elke Triumph Modern Classic, is ook terug te vinden bij de Speed 400. Van de kenmerkende gepoedercoate zwarte motorbehuizingen tot de diepe laklaag is de Speed 400 onmiskenbaar Triumph, een echte premium Modern Classic.

 

 

 

 

 

SPEED 400

De Speed 400 kent zijn weerga niet en heeft het Modern Classic-roadsterontwerp van Triumph in zijn DNA.

Prijzen Vanaf € 6.995,00

Triumph Speed 400
Step

SPEED 400

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt heel zorgvuldig om met de gegevens die wij over je bewaren.