Skip to main content
Triumph World Class Support

WORLD CLASS SUPPORT

STAY RACE-FOCUSED

 

Gespecialiseerde Triumph offroad centra. Supergemakkelijk onderdelen bestellen en snelle levering om je in de race te houden. Een team dat gericht is op succes. Support van wereldklasse voor iedere Triumph-racer. 

De Triumph-support van wereldklasse biedt je ongeëvenaarde service waarmee je in de race blijft. Van onze nieuwe online shop en exclusieve kledingcollectie tot gespecialiseerde service, wij bieden het allemaal.

 

 

offroad-dealercentra

Het management en personeel van de gespecialiseerde offroad-dealercentra zijn zelf liefhebbers die de offroad-wereld goed kennen. Ze bieden volledige technische ondersteuning en een ongelooflijk efficiënte service voor onderdelen en reserveonderdelen.

Triumph TF 250-X
Triumph motocross accessories

GESPECIALISEERDE ACCESSOIRES

Naast een snelle service voor onderdelen en reserveonderdelen is een compleet assortiment aan speciale Triumph-accessoires van enkele van de grootste merken in de motorcross verkrijgbaar dat prestaties en capaciteiten op een hoger niveau brengt.

Ontdek meer
Triumph TF250 X motocross rider

KLEDINGLIJN PERFORMANCE

De MX-kledingexperts van Alpinestars hebben een compleet assortiment exclusieve racekleding voor Triumph ontwikkeld. Kijk hier voor jouw winnende racelook.

Ontdek meer
Triumph TF 250-X

E-SHOP VOOR ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

In partnerschap met onze dealers biedt onze online shop Triumph Onderdelen en Accessoires concurrentievoordeel met een uitgebreid assortiment originele producten. Onze dealers garanderen snelle levering aan huis of via een ophaalpunt bij jouw dichtstbijzijnde Triumph MX- dealercentrum, zodat je op de kortste weg naar succes blijft.

Triumph krachtige smeermiddelen

Deze reeks met zijn exclusieve formule voor Triumph-motorfietsen biedt volledig synthetische en halfsynthetische motorolie van topklasse op basis van esters, meer vermogen, optimale motorbescherming en niet-aflatende betrouwbaarheid in alle rijomstandigheden.

Triumph TF 250-X performance lubricants
world class service TF 250-X

TOEGANG TOT ONDERHOUDSGEGEVENS

Boordevol met waardevolle instructies, informatie en antwoorden. Elk van deze ‘bijbels’ voor uw motorfiets beantwoordt vrijwel alle vragen die u kunt hebben over rijden, onderhouden en verzorgen van uw Triumph

TF 250-X Accessories

NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN

Triumph is een samenwerking aangegaan met een aantal topmerken in het offroad racen, waaronder experts zoals Akrapovic, Athena, Brembo, Dell’Orto, D.I.D, Galfer, KYB, ODI, Pirelli, ProTaper en XTRig.

TF 250-X in action)

Achieve your optimum racing performance.

MX TUNE PRO APP

tf x series

Een nieuw karakter voor een nieuw tijdperk. Deze TF 250-X is compromisloos gericht op het racen en gemaakt om te winnen.

Triumph TF250X Jet Black Right Hand Side

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Prijzen Vanaf € 11.395,00

Step

AANMELDEN

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Triumph’s project van wereldklasse in offroad wedstrijden

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

Dit zijn video’s en foto’s van professionele rijders op een afgesloten circuit onder gecontroleerde omstandigheden. Niet nabootsen. Het getoonde model is ENKEL geschikt voor races op een afgesloten circuit. Draag steeds een helm, oogbescherming en beschermende kledij.

Deze video’s en foto’s zijn geen instructiebeelden! Enkel voor entertainment.

Bij Triumph willen we dat elke rit veilig en aangenaam verloopt. Rijd altijd op een veilige manier, binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden. Volg een rij-cursus. Rijd nooit onder invloed van drugs of alcohol. Neem de gebruikershandleiding door. Inspecteer steeds je Triumph motorfiets voordat je gaat rijden.