Skip to main content
Triumph TF250 X racer motocross outfit

Competition Clothing

EXCLUSIVE RACING RANGE

 

 

Ons partnerschap met Alpinestars betekent een voortzetting van Triumph's toewijzing aan innovatie met een exclusieve collectie racekleding. Deze opwindende samenwerking biedt jou een kledingcollectie die is ontwikkeld om je te laten winnen met ultieme prestaties.

 

 

TECH 7 MX-LAARZEN 

In deze laarzen zijn geavanceerde materialen en technologie gecombineerd tot lichter, anatomisch gevormd schoeisel. Deze laarzen verhogen de kernstabiliteit en flexibiliteit door middel van een biomechanisch draaipunt voor een buitengewone enkelbescherming.

Triumph TF250 X Venture Enduro Boots

RACER GRAPHITE MX

Triumph TF250 X racer motocross jersey

RACER GRAPHITE MX-TRUI

Voorzien van een vochtopnemende en lichtgewicht basis die is ontwikkeld voor hoge prestaties op het circuit of op ruw terrein. Het ontwerp is aangepast aan de Racer-broek en -handschoenen voor een complete look en uitstraling.

Triumph TF250 X Venture Enduro motocross pants

RACER GRAPHITE MX-BROEK

Voor hoog comfort en goede prestaties in de rijhouding. Met een lichtgewicht chassis, stretchzones onder de taille en voorgebogen broekspijpen.

Triumph TF250 X racer motocross gloves

RADAR MX-HANDSCHOENEN

Lichtgewicht prestaties met een uitstekend comfort. Vervaardigd uit één stuk stretchmateriaal met versteviging aan de bovenkant en een handpalm van synthetisch suède.

Triumph TF250 X with rider in triumph motocross apparel)

VENTURE ENDURO

Triumph TF250 X Venture Enduro Pants

VENTURE ENDURO-BROEK

Lichtgewicht, duurzaam en speciaal ontwikkeld voor endurorijden. Venture Enduro-broeken zijn waterafstotend en voorzien van ventilatieopeningen met ritssluitingen voor wisselende weersomstandigheden.

Triumph TF250 X Venture Enduro Jacket

VENTURE R ENDURO-JACK

Een technisch geavanceerd jack dat is ontworpen en in de praktijk is getest in de meest extreme omstandigheden zoals van Dakar. Dit jack is bijzonder duurzaam met verstevigd stiksel, een scheurvaste bovenlaag van meerdere materialen en veel zakken.

Triumph TF250 X Venture Enduro Glove

VENTURE R V2 ENDURO-HANDSCHOENEN

Duurzame offroad handschoenen, gemaakt van een mix van meerdere materialen voor blijvende slijtvastheid en uitstekend comfort. Uitgevoerd met basis van stretch-textiel en gaas, met palmverstevigingen van synthetisch suède.

Step

BINNENKORT…

Sign up below and be the first to hear when the new Triumph Racing x Alpinestars collection is available.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

Dit zijn video’s en foto’s van professionele rijders op een afgesloten circuit onder gecontroleerde omstandigheden. Niet nabootsen. Het getoonde model is ENKEL geschikt voor races op een afgesloten circuit. Draag steeds een helm, oogbescherming en beschermende kledij.

Deze video’s en foto’s zijn geen instructiebeelden! Enkel voor entertainment.

Bij Triumph willen we dat elke rit veilig en aangenaam verloopt. Rijd altijd op een veilige manier, binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden. Volg een rij-cursus. Rijd nooit onder invloed van drugs of alcohol. Neem de gebruikershandleiding door. Inspecteer steeds je Triumph motorfiets voordat je gaat rijden.