Skip to main content
TF 250-X Accessories

COMPETITION ACCESSORIES

EXCLUSIVE RACING RANGE

 

De TF 250-X is gemaakt voor winst op ieder niveau bij het motorcrossen. Of het nu gaat om clubraces of MX2, de prestaties van deze machine zijn grenzeloos.

Maar racers willen altijd meer. Ze werken hard, ze trainen hard en ze racen nog harder.

Dus in samenwerking met alleen de meest succesvolle merken in de motorcross hebben wij een reeks onderdelen ontwikkeld waarmee zowel de prestaties als de capaciteiten nog verder worden verhoogd, zodat jij en jouw TF 250-X nieuwe hoogten bereiken.

 

 

 

AKRAPOVIČ-UITLAATSYSTEEM

Dit prachtige lichtgewicht uitlaatsysteem van puur titanium is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de legendarische Sloveense uitlaatspecialist en combineert hoge prestaties met een lange levensduur.  

Triumph MX TF 250-X Accessory Akrapovič exhaust system
TF-250-X accessory Athena LC-GPA launch control module

ATHENA LC-GPA LAUNCH CONTROL-MODULE

Deze startmodule wordt op het voorspatbord gemonteerd en combineert de gepatenteerde GPA-technologie (Get Power Assistance) voor uitgebalanceerde tractieregeling met een extreem efficiënte elektronische launch control-strategie. Twaalf ledlampjes met maximaal 10 niveaus voor ondersteuning geven het juiste toerentalbereik voor een perfecte start weer, iedere keer opnieuw..

Triumph TF250 X Moto cross tune app

WIFI-MODULE VOOR MX TUNE PRO

Een eenvoudige plug-and-playvoorziening die via de app MX Tune Pro communicatie met de motormanagementunit mogelijk maakt. De app biedt een live diagnosefunctie en realtime mapping door de gebruiker

Triumph MX TF 250-X Accessory holeshot device

XTRIG HOLESHOT-VOORZIENING

De onmisbare Hole-shotvoorziening van XTRig comprimeert de voorvork tijdens het hard accelereren bij de start van een race zodat het voorwiel minder omhoog gaat, en de gasklep wordt vastgezet. Deze accessoire is machinaal bewerkt met CNC en voorzien van een gelaserd Triumph-logo. Het is de ideale toevoeging voor de TF 250-X.

TF 250-X plastic kit

COMPLETE SET KUNSTSTOF ONDERDELEN

Alles wat je nodig hebt om versleten of gehavende kunststof onderdelen te vervangen. Om het bestellen van reserveonderdelen zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn makkelijk te vervangen voor- en achterspatborden, radiateurkappen, voor-, zij- en achternummerplaten en vorkpootbeschermers allemaal afzonderlijk of als set verkrijgbaar.

Triumph motocross seat)

HOOGWAARDIGE GRIPPER-ZADELBEKLEDING

Deze bekleding met een hoge frictie vormt een voordelig alternatief voor vervanging van het hele zadel. 

HOOGWAARDIG GRIPPER-ZADEL

Het hoogwaardige Gripper-zadel is een vervangend zadel met een antislip-bekleding en rubbers voor extra frictie, waarmee de rijder op zijn plaats blijft en de hele lengte van het zadel kan benutten bij krachtig remmen en accelereren. 

HOOGWAARDIGE ALUMINIUM TANKDOP

Ga voor een beetje stijl met deze gesmede en machinaal bewerkte tankdop, compleet met ontluchtingsventiel en vijfspaaks design.

Luchtfilterbescherming

Ontworpen voor de meest extreme omstandigheden. Houd je luchtfilter vrij van vuil, modder en water met deze makkelijk aan te brengen extra beschermlaag.

 

Vorkbeschermers

Deze eenvoudige accessoire helpt de vorkkeerringen en vorkstangen te beschermen tegen modder en vuil. De slijtvaste hoes wordt eenvoudig om de verbinding tussen de glijpijp onder en de vorkstang boven gewikkeld zodat de keerring langer meegaat, minder olie naar buiten treedt en de levensduur van de vork wordt verlengd.

 

Triumph Motocross accessory Brake disc guard

REMSCHIJFBESCHERMER

Diepe sporen en losse stenen kunnen ernstige schade toebrengen aan je voorste remschijven. De slijtvaste remschijfbeschermer beperkt de schade in een perfecte stijl. Hij is geventileerd, supergemakkelijk te monteren en voorzien van een subtiel Triumph-logo, dus dit is jouw perfecte bescherming tegen opspattende stenen.

Triumph TF250 X off-road bike suspension

GRAFISCHE RADIATEUR SHROUD-SET

Kies voor radiateur shrouds in originele Triumph-kleuren met deze speciale grafische set.

Triumph TF 250-X

E-SHOP VOOR ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

In partnerschap met onze dealers biedt onze online shop Triumph Onderdelen en Accessoires concurrentievoordeel met een uitgebreid assortiment originele producten. Onze dealers garanderen snelle levering aan huis of via een ophaalpunt bij jouw dichtstbijzijnde Triumph MX- dealercentrum, zodat je op de kortste weg naar succes blijft.

 

 

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Van de eerste bocht vol adrenaline tot de eindstreep is de volledig nieuwe Triumph TF 250-X de ultieme 250cc-motor van je dromen.

Prijzen Vanaf € 11.395,00

Triumph TF 250-x static image
Step

TF 250-X

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Triumph’s project van wereldklasse in offroad wedstrijden.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

tf x series

Een nieuw karakter voor een nieuw tijdperk. Deze TF 250-X is compromisloos gericht op het racen en gemaakt om te winnen.

Triumph TF250X Jet Black Right Hand Side

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Prijzen Vanaf € 11.395,00

Dit zijn video’s en foto’s van professionele rijders op een afgesloten circuit onder gecontroleerde omstandigheden. Niet nabootsen. Het getoonde model is ENKEL geschikt voor races op een afgesloten circuit. Draag steeds een helm, oogbescherming en beschermende kledij.

Deze video’s en foto’s zijn geen instructiebeelden! Enkel voor entertainment.

Bij Triumph willen we dat elke rit veilig en aangenaam verloopt. Rijd altijd op een veilige manier, binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden. Volg een rij-cursus. Rijd nooit onder invloed van drugs of alcohol. Neem de gebruikershandleiding door. Inspecteer steeds je Triumph motorfiets voordat je gaat rijden.