Skip to main content
Triumph Speed Triple 1200 RS)

Speed Triple 1200 RS

DRIECILINDER-REVOLUTIE

 

 

Het is tijd voor een Speed Triple-revolutie. De Speed Triple 1200 RS is in alle opzichten en ontworpen om de maatstaf te leveren voor de combinatie van alles wat nodig is voor de ultieme performance naked sports ride - zowel op de openbare weg als op het circuit Welkom bij de ultieme Speed Triple 

 

GENERATIE TRANSFORMATIE

Sinds de oorspronkelijke hooligan in 1994 werd geboren, waarmee de categorie ontstond en de norm werd gesteld, streeft Triumph naar meer. In 2005 evolueerde de Speed Triple met de eerste speciaal ontworpen naked street sports bike, waardoor de categorie werd getransformeerd. En nu is het hoog tijd voor de volgende revolutie.

Kies voor de krachtigste, meest wendbare, responsieve en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit. 

 

 

Triumph Speed Triple 1200 RS

Dit is waarom de Speed Triple de ultieme prestatiegerichte naked sport bike is:

 

1. GERICHT OP DE WEG, KLAAR VOOR HET CIRCUIT 

Transformeer uw rit met de ultieme Speed Triple-prestaties. Vanaf de grond ontworpen om het toppunt van rijbeleving op de openbare weg te leveren en toch ongelofelijk capabel te zijn op het circuit. De Speed Triple is de ultieme combinatie van: prestaties, rijgedrag, op de rijder gerichte technologie, uitrusting voor circuitspecificaties en een agressieve stijl.

 

2. DE MEEST KRACHTIGE SPEED TRIPLE OOIT

Draai het gas open en voel hoe de gloed driecilinder accelereert met zijn krachtigere 1160 cc blok. Met een piekvermogen van 180 pk, een toename van 30 pk ten opzichte van de vorige Speed Triple, en een piekkoppel van 125 Nm zet het je zintuigen in vuur en vlam. Het hogere toerental, met een nog beter driecilindergeluid , zorgt voor moeiteloos rijgemak, opwinding en is de meest responsieve en snelst accelererende Speed Triple ooit.


 
Triumph Speed Triple 1200 RS

3. DE LICHTSTE EN BEST HANTEERBARE SPEED TRIPLE OOIT

De Speed Triple 1200 RS is ontworpen om elk moment bijzonder te maken en is de lichtste en best sturende Speed Triple, zonder twijfel. Hij is 10 kg lichter dan de vorige generatie en met slechts 198 kg rijklaar, met een geheel nieuw lichtgewicht chassis, een geheel  ergonomie voor de rijder en een meer dominante en doelgerichte rijpositie. Het resultaat is een motorfiets die strakker en gespierder is met de massa meer centraal geplaatst, voor een wendbaarder, nauwkeuriger en dynamischer rijgedrag.

De eersteklas race-uitrusting omvat Brembo Stylema®-remmen, Metzeler RACETEC™ RR-banden en de op prestaties afgestemde Öhlins-vering, die allemaal zijn afgestemd op de ultieme naked performance sport ride.

De Speed Triple 1200 RS is niets minder dan een revolutie op het gebied van besturing.

 

4. UW PERFECTE SETUP

De geavanceerde elektronische gasklepregeling voorziet de Speed Triple 1200 RS van 3 duidelijk verschillende gasklepinstellingen en 4 geoptimaliseerde traction control maps voor de respons die u nodig hebt, ongeacht de omstandigheden. 

De 5 aanpasbare rijmodi, Rain, Road, Sport, Track en Rider Instelbaar, worden gewijzigd via een speciale knop op het stuur en passen het karakter van de motorfiets aan met speciale gasklepregeling, ABS en traction control-settings. 

Het geoptimaliseerde bochten ABS en de schakelbare geoptimaliseerde bochten traction control zorgen voor optimale vooruitgang en controle in alle omstandigheden door de hellingshoek van de motor voortdurend te bewaken, terwijl de verbeterde Track-modus is ontworpen om elektronische interventies vrijwel onmerkbaar te maken tijdens het hard rijden op een circuit, zodat u zich kunt concentreren op het volgende hoogtepunt.

5. TECHNOLOGIE BINNEN HANDBEREIK

De Speed Triple 1200 RS zit vol met technologie voor de ultieme rit en heeft geheel 5" TFT display waarop informatie in één oogopslag eenvoudig kan worden afgelezen. Sluit uw smartphone aan op het My Triumph Connectivity System, dat standaard is geïnstalleerd voor Google turn-by-turn navigatie, GoPro-bediening, muziek en meer. 

De verbeterde standaard geplaatste Triumph Shift Assist Quickshifter heeft een verbeterde sensor voor bliksemsnel op en neer schakelen en soepel en nauwkeurig terugschakelen zonder koppeling. 

Volledig LED-verlichting met prachtige koplampen, kenmerkende DRL en gewelfd achterlicht transformeren de 1200 RS stijl en verlichtingscapaciteit, met een wittere, fellere en ongelooflijk opvallende setup. 

Triumph Speed Triple 1200 RS

Volledig nieuw in elke dimensie. Een revolutie gebouwd voor de ultieme performance naked sports ride. Neem contact op met uw lokale dealer en boek uw testrit vandaag nog.

Step

SPEED TRIPLE 1200 RS

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.