Skip to main content
Triumph Street Triple 765 R)

REDENEN OM TE RIJDEN

Frame

 

 

De nieuwe Street Triple is gebouwd met superieure rijeigenschappen voor zelfverzekerd rijden in alle scenario's en het is een waar genot om op het circuit te rijden. 

 

 

Hoogwaardige Brembo-remmen in combinatie met Showa en Öhlins-vering van topkwaliteit en Pirelli's ongelooflijke Supercorsa SP V3*-banden zorgen voor de capaciteit die nodig is om vol vertrouwen tot op de limiet te rijden. 

Triumphs schakelbekrachtiging met Quickshifter zit standaard op alle Street Triple-modellen, net als geoptimaliseerde bochten-ABS en tractiecontrole. Afhankelijk van de gekozen rijmodus bieden deze technologisch geavanceerde systemen een uitstekende hulpsystemen voor rijders om veiliger te rijden op de weg, terwijl er minder storende instellingen beschikbaar zijn voor extra capaciteiten op het circuit.

* Alleen de RS en Moto2™ Edition, de R heeft Continental ContiRoad-banden die geschikter zijn voor de weg.

Het koetswerk, de 15 liter brandstoftank, de radiateurkappen en de koplampafwerking zijn allemaal opnieuw ontworpen voor een scherpere, agressievere uitstraling, terwijl het iconische ontwerp-DNA van de Street Triple duidelijk bewaard is gebleven.

Deze nieuwe, omlaag gerichte houding met strakkere, scherpere lijnen en de kenmerkende dubbele koplampen gaan hand in hand met het beroemde neutrale en ongelooflijk wendbare rijgedrag van de Street Triple. 

 

 

STREET TRIPLE 765

Een grote stap voorwaarts in prestaties, vermogen en technologie, in overeenstemming met zijn legendarische drievoudig aangedreven karakter - dit is de nieuwe definitieve streetfighter. 

Prijzen Vanaf € 12.495,00

Step

STREET TRIPLE 765

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.