Skip to main content

REDENEN OM TE RIJDEN

Triumph Street Triple 765

 

 

Deze nieuwe generatie Street Triples, die sinds zijn introductie in 2007 door de pers en eigenaars wordt geprezen en is bekroond met prijzen, heeft een kenmerkende nieuwe stijl, verbeterde ergonomie en een herziene geometrie voor nog meer wendbaarheid. De krachtigste Street Triple-reeks ooit, met motorupgrades die rechtstreeks afkomstig zijn van het recordbrekende Moto2™-raceprogramma, gekoppeld aan het Street Triple-chassis dat wereldwijd bekend staat om zijn precieze rijgedrag. 

De 2023 Street Triple-reeks is gebouwd volgens de hoogste specificaties ooit, met een grote stap voorwaarts op het gebied van vering, remmen en technologie.

De nieuwste generatie van de Street Triple, die al een baanbrekende leider in zijn klasse was, is aanzienlijk verbeterd.

Het unieke karakter van de Street Triple is nog verder versterkt met een reeks upgrades en een agressievere nieuwe look.

Verbeterde motorprestaties, vooruitgang in op de rijder afgestemde technologie, verbeterde ergonomie voor de rijder, en vering en remmen met hogere specificaties, plus het rauwe inlaatgeluid van de Street Triple en een nieuw vrijer stromend uitlaatsysteem vormen samen een nieuwe maatstaf voor het vermogen, rijgedrag en plezier van de Street Triple. 

 

STREET TRIPLE 765

Een grote stap voorwaarts in prestaties, vermogen en technologie, in overeenstemming met zijn legendarische drievoudig aangedreven karakter - dit is de nieuwe definitieve streetfighter. 

Prijzen Vanaf € 12.495,00

Step

STREET TRIPLE 765

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.