Skip to main content
Triumph Street Triple 765 RS)

REDENEN OM TE RIJDEN

MOTOR

 

 

De Street Triple R maakt gebruik van de kennis uit het Moto2™-raceprogramma en levert nu 120 pk bij 11.500 t/min, terwijl de RS en Moto2™ Edition een toonaangevende 130 pk bij 12.000 t/min leveren. 

Deze verbeteringen zijn doorgevoerd zonder afbreuk te doen aan de vermaarde reputatie van de Street Triple op het gebied van betrouwbaarheid, één van de vele redenen waarom de Moto2™-organisatoren onlangs het contract voor de 765 cc-driecilinder hebben verlengd tot eind 2024. 

 

 

 

Een hogere compressieverhouding, nieuwe zuigers, drijfstangen en zuigerpinnen, gekoppeld aan nieuwe geoptimaliseerde verbrandingskamers zorgen voor een hogere cilinderdruk en uiteindelijk meer vermogen. Nieuwe kleppen en nokkenassen zorgen voor een grotere kleplift voor een efficiëntere inlaat, verbranding en uitlaat, terwijl nieuwe versnellingsbakverhoudingen zorgen voor betere prestaties en een sneller reactievermogen, wat uiteindelijk resulteert in een snellere acceleratie.

De 765 cc motor, die is afgeleid van de Moto2™, is aanzienlijk herzien en bijgewerkt om meer vermogen dan ooit te leveren, en levert het kenmerkende geluid van de Street Triple. De herziene luchtinlaat maakt het nog verleidelijker om het gas open te draaien en zorgt voor een huiveringwekkend gebrul. En door de hogere compressie en de efficiëntere verbranding is het geluid uit het nieuwe, vrijere uitlaatsysteem en de demper pure Moto2™-magie.

 

STREET TRIPLE 765

Een grote stap voorwaarts in prestaties, vermogen en technologie, in overeenstemming met zijn legendarische drievoudig aangedreven karakter - dit is de nieuwe definitieve streetfighter. 

Prijzen Vanaf € 11.995,00

Step

STREET TRIPLE 765

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.