Skip to main content
Triumph Street Triple 765 RS)

REDENEN OM TE RIJDEN

Technologie

 

 

De nieuwste Street Triple-reeks zit vol met op de rijder gerichte technologie die is ontworpen om de rit te verbeteren en profiteert van een grote stap vooruit op het gebied van elektronica.

Nieuwe geoptimaliseerde bochten-ABS en de schakelbare geoptimaliseerde tractiecontrole in bochten zorgen voor optimale rem- en tractieprestaties bij elke hellingshoek, zowel op de weg als op het circuit, onder alle rijomstandigheden. 

 

 

De rijmodi zijn ook verbeterd met nieuwe gasklepregeling. Via het intuïtieve menu van het 5" TFT-scherm en de ergonomisch geoptimaliseerde schakelaars is de perfecte instelling altijd binnen handbereik. 

Bluetooth-functie voor accessoires, volledig led-verlichting, met DRL op de RS en Moto2TM Edition... er is zelfs een handige USB-aansluiting onder het zadel voor het opladen van telefoons en randapparatuur.

 

STREET TRIPLE 765

Een grote stap voorwaarts in prestaties, vermogen en technologie, in overeenstemming met zijn legendarische drievoudig aangedreven karakter - dit is de nieuwe definitieve streetfighter. 

Prijzen Vanaf € 11.995,00

Step

STREET TRIPLE 765

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.