01-01-2021

  JAMES BOND AND TRIUMPH MOTORCYCLES

  De compleet nieuwe Tiger 900 en Scrambler 1200 spelen de hoofdrol in de belangrijkste stunt scenes in de 25e James Bond film No Time To Die. Dit belangrijke partnership tussen Triumph Motorcycles en EON Productions werd aangekondigd in december 2019.  

  Dit heeft 2 grote Britse iconen voor de eerste keer samengebracht- 007 en Triumph Motorcycles.

  Triumph heeft een lange historie in het ontwerpen, ontwikkelen, doorontwikkelen en produceren van premium motorfietsen met exceptionele prestatieniveaus, rijeigenschappen en handling. Het James Bond stuntteam vereist high performance motorfietsen voor specifieke stunts and Triumph was daarbij de perfecte fit.

  Hier volgt een inzicht in onze samenwerking, inclusief een exclusief interview met stuntcoördinator Lee Morrison over hoe de Scrambler 1200 en Tiger 900 motoren presteerden in de film.

  ONTDEK MEER

  James Bond and Triumph Motorcycles Official Partners

  Gerelateerde onderwerpen

  01-02-2021
  29-01-2020

  TRIUMPH AND BAJAJ GLOBAL PARTNERSHIP COMMENCES

  Triumph Motorcycles and Bajaj Auto India have today formally commenced their exciting, long term, non-equity partnership in Pune, India.

  Lees meer
  28-05-2015

  Triumph en Barbour International maken samenwerking bekend op Bike Shed Londen.

  Twee van de meest legendarische namen uit de motorindustrie van Groot- Brittannië bundelen hun krachten en komen met een gezamenlijke kledinglijn op de markt. De kledinglijn zal bestaan uit vrijetijdskleding, welke verkrijgbaar zal zijn via het retailkanaal van Barbour, en motorkleding die vanaf augustus te koop zal zijn bij de Triumph dealers. Als kroon op de samenwerking hebben de twee partners een unieke Bonneville custom, de Barbour International Triumph 1 Street Tracker, onthuld op de Triumph stand tijdens de Bike Shed in Londen.

  Lees meer