12/05/2014

  Classics en Cruisers getest door lezers Motor Magazine

  Afgelopen vrijdag organiseerden we samen met Motor Magazine een zogenaamde Test 'm zelf dag. Een speciaal geselecteerd clubje lezers van het blad mochten de befaamde Triumph Classics en Cruisers aan de tand komen voelen. De start was bij Triumph dealer Roké motors in Mijdrecht, die een prachtige route hadden uitgezet voor deze bijzondere dag. 

  De modellen die centraal stonden waren de Thunderbird Commander, Thunderbird Storm, Rocket III Roadster, Scrambler(s), Bonneville T100 en Thruxton!  Speciaal voor de test hadden we zeer verschillende type rijders uitgenodigd, zo reden ze bijna allemaal een ander merk of type fiets van BMW RT of Speed Triple tot aan Harley Davidson en alles er tussen in. Mooi om te zien was dat aan het einde van de dag de verschillen in mening steeds kleiner werden. Unaniem was men het er over eens dat al onze Classics en Cruisers verrassend goed reden en dat er enorm veel plezier mee te beleven is. Geen slechte score dus voor een motormerk dat "FOR THE RIDE" als pay-off gebruikt! 

  Download hier het hele verslag. 

  Wil je zelf ook eens een keer rijden op een van onze Triumph Classics op Cruisers, kom dan langs tijdens de Triumph Twins On Tour


  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer