12/05/2014

  Classics en Cruisers getest door lezers Motor Magazine

  Afgelopen vrijdag organiseerden we samen met Motor Magazine een zogenaamde Test 'm zelf dag. Een speciaal geselecteerd clubje lezers van het blad mochten de befaamde Triumph Classics en Cruisers aan de tand komen voelen. De start was bij Triumph dealer Roké motors in Mijdrecht, die een prachtige route hadden uitgezet voor deze bijzondere dag. 

  De modellen die centraal stonden waren de Thunderbird Commander, Thunderbird Storm, Rocket III Roadster, Scrambler(s), Bonneville T100 en Thruxton!  Speciaal voor de test hadden we zeer verschillende type rijders uitgenodigd, zo reden ze bijna allemaal een ander merk of type fiets van BMW RT of Speed Triple tot aan Harley Davidson en alles er tussen in. Mooi om te zien was dat aan het einde van de dag de verschillen in mening steeds kleiner werden. Unaniem was men het er over eens dat al onze Classics en Cruisers verrassend goed reden en dat er enorm veel plezier mee te beleven is. Geen slechte score dus voor een motormerk dat "FOR THE RIDE" als pay-off gebruikt! 

  Download hier het hele verslag. 

  Wil je zelf ook eens een keer rijden op een van onze Triumph Classics op Cruisers, kom dan langs tijdens de Triumph Twins On Tour


  Gerelateerde onderwerpen

  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  31/01/2018

  Nieuw: Triumph Adventure Experience

  Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden.

  Lees meer