20/07/2016

  Winnaar Tiger Adventure Month bekend

  Dankzij het maken van een proefrit tijdens de Tiger Adventure Month in juni kan Ruud nu een reis uitkiezen ter waarde van € 4500 bij Globebusters.com

  Ruud, die zelf op een BMW 1200 GS rijdt, wilde altijd al eens een keer de Tiger Explorer ervaren. Dus toen hij de uitnodiging ontving om bij Roké Motors in Mijdrecht tijdens de Tiger Adventure Month deze Tiger eens aan de tand te voelen, maakte Ruud direct een afspraak. De rit op Tiger Explorer beviel hem uitstekend en vooral de prestaties van de driecilinder in combinatie met het comfort en het uitstekende rijwielgedeelte vielen bij Ruud in de smaak! De proefrit alleen al was dus al meer dan de moeite waard, het geluk kon dan ook niet op toen Ruud vorige week een telefoontje van ons ontving. Uit meer dan 400 deelnemers is hij de gelukkige winnaar van de reischeque ter waarde van € 4500, die hij naar eigen inzicht mag besteden bij motor-reisorganisatie Globebusters. Tijdens de uitreiking van deze prijs werd ons echter duidelijk dat hij de prijs niet helemaal voor zichzelf kan houden. Met zijn broers, van de exclusieve motorclub "Du allein"  gaan ze namelijk ieder jaar een keer op pad met de motor en dus was de complete familie aanwezig om 'hun' prijs in ontvangst te nemen. De vraag aan Ruud is dus - gehst du allein? Wat het ook mag worden wij wensen Ruud veel plezier met zijn reis!  

  Gerelateerde onderwerpen

  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  31/01/2018

  Nieuw: Triumph Adventure Experience

  Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden.

  Lees meer