12/02/2018

  Thruxton Cup

  Zin om op je eigen Triumph Thruxton eens te racen op een echt circuit? Dat kan én het hoeft niet duur te zijn.

  Je hoeft je enkel inschrijven voor één of meerdere wedstrijden van de Thruxton Cup binnen de reeksen van de “Endurance 4 Fun”.

  De wedstrijden worden door Motorsportschool Zolder georganiseerd.

  Dit jaar zijn er 7 wedstrijden o.a. in Zolder (B), Zandvoort (NL), Assen (NL) en Croix en Ternoit (FR). Speciaal voor Triumph Thruxton rijders zal er een aparte ranking opgemaakt worden.

  De eerste wedstrijd is op het circuit van Assen op 1 mei 2018.

  Download hier het regelement

  Reserveer hier jouw ticket

  Tot binnenkort op het circuit?

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer