Skip to main content

TRIUMPH-MOTORFIETSGARANTIE

Een gemakkelijke bescherming tegen onverwachte reparaties aan de motorfiets.

 

ZEKERHEID

Alle Triumph-motorfietsen ondergaan een rigoureus proces van ontwerp, bouw en tests om een optimaal niveau van betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties te bereiken.  U zou geen mechanische problemen met een nieuwe Triumph-motorfiets moeten ondervinden, maar voor uw zekerheid hebben al onze motorfietsen een uitgebreide garantie waarop u zo nodig kunt vertrouwen.

 

TRIUMPH-GARANTIE

Hoewel wij ons volledig inzetten voor de productie van motorfietsen van het hoogste kwaliteitsniveau, geldt voor alle nieuwe Triumph-motorfietsen een garantie van 24 maanden met een onbeperkt aantal kilometers.

Wij besteden veel zorg aan de keuze van materialen, beplating en laktechnieken om onze klanten een slijtvast product van hoge kwaliteit te kunnen bieden dat vrij is van fabricagefouten.  Alle onderdelen die onder onze garantie vallen, worden kosteloos door uw Triumph-dealer gerepareerd of vervangen.

 

ZOEKEN OP SAFETY RECALLS

In het kader van onze extreem hoge productie- en technische waarden en in overeenstemming met de vereisten van lokale rijksdiensten voor het wegverkeer kunnen er situaties zijn waarin de veiligheid van uw motorfiets baat zou hebben bij de vervanging van een onderdeel.

Onze Safety Recall Checker is een doorzoekbare database die snel laat zien of u om veiligheidsredenen gratis vervanging van een onderdeel kunt regelen.

 

TRIUMPH-GARANTIE

Profiteer voor nog meer zekerheid van 2 jaar garantie bij een onbeperkt aantal kilometers op nieuwe Triumph-motorfietsen.

Dealer zoeken