Skip to main content
Triumph Akrapovic TF 250

Akrapovič

 

Als het gaat om uitlaatsystemen die wereldkampioenschappen winnen, is Akrapovič de onbetwiste kampioen. Daarom werken we samen met de besten in de branche om winnende uitlaatsystemen te maken voor ons Adventure en Motocross assortiment.

Nu kunt u hetzelfde lichtgewicht ontwerp, innovatieve technologie, baanbrekende materialen en onderscheidende geluid ervaren dat kampioenen naar de overwinning heeft gebracht in 's werelds beste races.

 

Triumph Akrapovic TF 250  sound cylinder engine )

Een baanbrekend partnerschap

Het eerste uitlaatsysteem uit deze samenwerking werd nauwgezet ontworpen naast de Tiger 900, gevolgd door de langverwachte TF 250X, die Triumphs debuut markeert op het gebied van motorcross met hun eerste motorcrosser.

Triumph Akrapovic Partnership
TF 250-X Bikes In Action)

tf x series

Een nieuw karakter voor een nieuw tijdperk. Deze TF 250-X is compromisloos gericht op het racen en gemaakt om te winnen.

Triumph TF250X Jet Black Right Hand Side

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Prijzen Vanaf € 11.395,00

Dit zijn video’s en foto’s van professionele rijders op een afgesloten circuit onder gecontroleerde omstandigheden. Niet nabootsen. Het getoonde model is ENKEL geschikt voor races op een afgesloten circuit. Draag steeds een helm, oogbescherming en beschermende kledij.

Deze video’s en foto’s zijn geen instructiebeelden! Enkel voor entertainment.

Bij Triumph willen we dat elke rit veilig en aangenaam verloopt. Rijd altijd op een veilige manier, binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden. Volg een rij-cursus. Rijd nooit onder invloed van drugs of alcohol. Neem de gebruikershandleiding door. Inspecteer steeds je Triumph motorfiets voordat je gaat rijden.